VesivuotoVahti Taloyhtiölle

, , ,

Energomonitor Relaysense Water Sealed Universal

VesivuotoVahti taloyhtiölle on valmiiksi mietitty laite ja palvelupaketti tavallisen Asunto-osakeyhtiön tarpeeseen. Me varmistamme että VesivuotoVahti hälyttää mikäli kiinteistön vedenkulutus ei lakkaa edes yöllä. Toimitus sisältää laiteet, palvelun ja ylläpidon talon hallituksen ja isännöistijän tarpeeseen. Taloyhtiö jakaa talolaajakaistasta nettiyhteyden tai toimittaa 4G yhteyden ja pyytää vesilaitosta vaihtamaan uuden pulssilähtöisen vesimittari. Helppoa, yksinkertaista, kätevää ja luotettavaa!

  • Relaysense lähetin liittyy langattomasti Energomonitor keskusyksikköön
  • Mittaustuloksia voit tarkastella netissä ja asettaa VesivuotoVahdin hälytysrajat
  • Ilmainen nettivalvomo palvelu, ei vuosi- tai kuukausimaksuja
  • Ilmainen Apple IOS + Google Android App
  • Paristonkesto vähintään 2 vuotta
  • Sealed IP65 koteloinninti on vedenpitävä
  • Palvelumaksu alk. 100 €/vuosi
  • Lue kokemuksista taloyhtiölle tai soita kysy lisää!

499,00

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

VesivuotoVahti Taloyhtiölle Pulssilähtöiseen Vesimittariin

Suomessa sattuu 100 vesivahinkoa joka päivä. Vesivahingoista aiheutuu paljon vaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Perinteisesti vedenkulutusta on seurattu kerran kuukaudessa tai vuodessa. VesivuotoVahti Taloyhtiölle järjestelmä nostaa vedenkulutuksen seurannan aivan uudelle tasolle, koska se seuraa vedenkulutusta jatkuvasti reaaliajassa ja hälyttää yöllä havaitusta jatkuvasta vedenkulutuksesta.

Energomonitor Relaysense Water Sealed Universal

Relaysense Water Sealed on pulssilaskuri, joka sopii impulssilähtö liitännällä varustetun vesimittarin etäseurantaan. Mikäli kiinteistösi vesimittari on yli 10 vuotta vanha, niin vesiyhtiö vaihtaa pyynnöstä vanhan mittarin tilalle uuden impulssilähdöllä varustetun ja tarkemman vesimittarin. Asiaa kannattaa tiedustella paikalliselta vesiyhtiöltä (esim. HSY Vesi).

Varmista uuden mittarin tiedoista impulssien määrä per 1m3 (1.000 litraa) vettä. Energomonitor on yhteenssopiva pulssimäärien 1, 2, 4, 10, 20, 40, 100, 200, 400, 1000 [imp/1m3] kanssa.

Tutustu Energomonitor laitevalmistajan Demojärjestelmään. Siihen on kytketty useita erilaisia kulutusmittaus ja olosuhde -antureita.

Blogissa lisää VesivuotoVahti kokemuksia!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VesivuotoVahti Taloyhtiölle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...