Älytermostaatti

Näytetään kaikki 9 tulosta

Lattialämmitystermostaatti mittaa huoneiston lämpötilaa ja ohjaa lattialämmitys järjestelmän toimintaa verraten mitattua lämpötilaan ja asetettua tavoitelämpötilaa. Älytermostaatti on lattialämmitystermostaatin nykyaikainen versio, ja se liitetään kännykkäsovellukseen ja WiFi tai Zigbee -verkkoon, jolloin etäohjattavaan virtakytkimeen yhdistyy helposti ohjelmoitava viikkokello ajastin sekä etäluettava lämpömittari.

Älytermostaatti ohjaa virtakytkintä perinteiseen tapaan mitatun lämpötilan perusteella, eli termostaattikytkin ohjaa sähköt päälle tai pois määritellyn lämpötilan ylittyessä tai alittuessa. Etäohjaus sekä viikkokello ja pörssisähkön hinnan huomioiva ajastus tarjoavat uusia toiminnallisuuksia asumismukavuuteen ja energian säästöön.

Langattomat älytermostaatit liitetään tyypillisesti WiFi tai Zigbee verkkoon. WiFi älytermostaatti on helppo valinta, eikä tarvitse erillistä älykoti ohjainta (hub, gateway). Mesh ominaisuudella varustettu Zigbee huonetermostaatti toimii verkon toistimena, ja laajentaa samalla Zigbee verkon kuuluvuutta. Pörssisähkö älytermostaatti malleja löytyy löytyy perinteisen huonetermostaatin tilalle (THEMO), sekä ryhmäkeskuksen DIN kiskoon lämminvesivaraajan ja lattialämmitys järjestelmän aikaohjaukseen.