Kasvihuoneen Mittarit 23.7.2020 – Posted in: IoT, Maanviljelyn mittarit

Kasvihuoneen mittarit antavat sinulle enemmän tietoa kasvihuoneesi olosuhteista. OmaVahdin mittarit tarjoavat sinulle jatkuvaa tietoa kasvihuoneen olosuhteista, kuten lämpötila, ilmakosteus, hiilidioksidi CO2 ja valoisuus. Sinä tiedät kasveillesi parhaiten soveltuvat kasvuolosuhteet, ja seuraamalla sadon kehittymistä pystyt säätämään olosuhteita paremmiksi niin että kasvisi viihtyvät ja tuottavat parhaan sadon.

OmaVahdin valikoimista löytyy kaksi kasvihuoneen seurantaan soveltuvaa järjestelmää – ruotsalainen Telldus ja tsekkiläinen Energomonitor Kasvihuoneen mittausjärjestelmien ominaisuudet pähkinänkuoressa.

Telldus

  • Edullinen aloituspaketti jossa Telldus NET älykotiohjain ja 3 kpl lämpötila + kosteusmittareita
  • Edulliset perusmittarit, voidaan laajentaa 60 mittarin järjestelmäksi
  • Uudempi Telldus ZNET mahdollistaa myös valoisuuden [lux] mittauksen. Hiilidioksi CO2 mittari on tulossa.
  • Lisäksi myös sähkölaitteiden kuten sadettajien vesipumppujen aikaohjaus tai ohjaus ilmankosteuden tai lämpötilan perusteella

Energomonitor

Suosittelemme tutustumaan ensimmäiseksi OmaVahdin Etäluettavat Lämpömittari aloituspakettiin. Tuolta sivulta löytyy kattava tietopaketti helposti käyttöönotettavasta kasvihuoneen lämpötila ja kosteusmittari järjestelmästä, sekä tietoa antureista joilla voitte laajentaa järjestelmää joustavasti ja linkit demojärjestelmään.

Kannattaa myös olla yhteydessä OmaVahdin asiakaspalveluun. Vartin puhelussa kuuntelemme teidän tarpeen ja saatte ehdotuksen sähköpostilla teille sopivasta järjestelmästä ja laitteista.

Laita viestiä ja kysy lisää,
Ville Hellman, yrittäjä