Kasvihuoneen Mittarit 21.3.2022 – Posted in: IoT, Maanviljelyn mittarit

Kasvihuoneen mittarit antavat sinulle enemmän tietoa kasvihuoneesi olosuhteista. OmaVahdin mittarit tarjoavat sinulle jatkuvaa tietoa kasvihuoneen olosuhteista, kuten lämpötila, ilmakosteus, hiilidioksidi CO2 ja valoisuus. Sinä tiedät kasveillesi parhaiten soveltuvat kasvuolosuhteet, ja seuraamalla sadon kehittymistä pystyt säätämään olosuhteita paremmiksi niin että kasvisi viihtyvät ja tuottavat parhaan sadon.

OmaVahdin valikoimista löytyy kaksi kasvihuoneen seurantaan soveltuvaa järjestelmää – ruotsalainen Telldus ja tsekkiläinen Energomonitor Kasvihuoneen mittausjärjestelmien ominaisuudet pähkinänkuoressa.

Telldus

  • Aloituspaketti sisältää kolme langatonta ilmankosteus+lämpömittaria sekä yhdyskäytävän
  • Voidaan laajentaa jopa 20 lämpömittarin järjestelmäksi
  • Vesipumppujen ja muiden sähkölaitteiden etä- ja aikaohjaus langattoman virtakytkimen (max 16A) avulla. Ohjaus onnistuu myös ilmankosteuden tai lämpötilan raja-arvon perusteella

TUYA Smart

  • Mittaa lämpötila, ilmankosteus ja hiilidioksidi CO2
  • Hälytykset kännykkään ennalta määritellyn hälytysrajan ylittyessä/alittuessa

Suosittelemme tutustumaan ensimmäiseksi OmaVahdin Etäluettavat Lämpömittari aloituspakettiin. Tuolta sivulta löytyy kattava tietopaketti helposti käyttöönotettavasta kasvihuoneen lämpötila ja kosteusmittari järjestelmästä, sekä tietoa antureista joilla voitte laajentaa järjestelmää joustavasti ja linkit demojärjestelmään.

Kannattaa myös olla yhteydessä OmaVahdin asiakaspalveluun. Vartin puhelussa kuuntelemme teidän tarpeen ja saatte ehdotuksen sähköpostilla teille sopivasta järjestelmästä ja laitteista.

Laita viestiä ja kysy lisää,
Ville Hellman, yrittäjä