4x 3-Vaihe Sähkömittari

, , , ,

Smappee Infinity

Smappee Infinity mittaa kiinteistön sähkönkulutusta reaaliajassa ja ”oppii” muutaman kuukauden aikana tunnistamaan suuren osan kiinteistön sähkölaitteista.

  • Aloituspakkaus sisältää 12x 50A virtasilmukkaa 230V AC sähkönkulutuksen mittaukseen
  • Järjestelmän max laajuus 27 virtasilmukaa ja 7x CT Hub
  • Näyttää kulutuksen reaaliajassa, tiedot päivittyvät 30s välein
  • Kohteen alamittarointi mahdollistaa asiakaskohtaisen sähkönlaskutuksen kulutuksen perusteella
  • Tunnistaa verkossa olevat sähkölaitteet ja laskee vuosikulutusarvion perusteella ”laitekohtaisen sähkölaskun”
  • Ilmainen web palvelun käyttö 5v ajan, tämän jälkeen 100€ / 5v
  • Ilmainen Apple IOS ja Google Android App
  • Taloautomaatio – Liitetävissä muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta
  • Laajennettavissa – Aurinkopaneelien tuotanto sekä vesi/kaasu mittaus
  • Toimitusaika 2-4 viikkoa – ennakkomaksun vaativa tilaustuote

Smappee Infinity – Oppiva Älysähkömittari Aloituspaketti 4x 3-Vaihe Sähkömittari

Smappee Infinity aloituspaketissa on 12 virtasilmukkaa sähkönkulutuksen reaaliaikaista mittausta varten. Järjestelmä on laajennattavissa max 27 virtasilmukan kokoiseksi.

Smappee Infinity järjestelmä oppii tunnistamaan sähköverkossa olevien laitteiden kytkeytymisen päälle ja pois. Järjestelmän tekoäly tunnistaa verkossa olevien sähkölaitteiden käytön niiden sähköisen kulutusprofiilin ns. ”sormenjäljen” perusteella. Jo parin viikon käytön jälkeen Smappee näyttää ensimmäiset tunnistetut laitteet listalla ja kertoo laitteen vuosikulutusarvion. Tämän jälkeen voi nimetä laitteet.

Tunnistus perustuu ottotehoon, vaihejohtoon (L1, L2 vai L3) sekä laitteen käynnistyksen ja pysäytyksen aiheuttamiin häiriöihin. Tunnistuu toimii vakiona pysyville resistiivisille kuormille kuten lämmitysvastukset, mutta ei pysty tunnistamaan induktiivisia kuormia joissa kulutus vaihtelee. LUE lisää laitetunnistuksen NILM tekniikasta Smappee blogista.

IFTTT.com palvelun kautta Smappee integroituu yli 300 muun laitetoimittajan järjestelmiin.

Sähkön hinta ja kulutusmittaus tapahtuu reaaliaikaisesti ja Smappee järjestelmä näyttää kulutuksen reaaliajassa kätevästi padin tai puhelimen appissa. Graafinen käyttöliittymä havainnollistaa kiinteistön sähkökulutusta auttaa sinua löytämään sähkösyöpöt laitteet ja toimintatavat.

 

Smappee Infinity Aloituspaketin Toimitussisältö

1x Genius, 1x Power Box, 3x CT Hubs, 12x virtasilmukat CT 50A, 5v lisenssi datan käyttöön, 1h puhelintukea järjestelmän käyttöönoton avustamisessa

 

Laajenna Järjestelmää Lisävarusteilla

Smappee Water ja Gas mittarit, Smappee Wi-Fi Connect, Virtasilmukka – koot 50A/10mm, 100A/16mm ja 200A/24mm sekä voimavirta 400A/36mm ja 800A/50mm silmukat (silmukan väri valittavissa musta tai valkoinen), Rogowski Coil 400A tai 1000A, Smappee Power Box asennuslevyt DIN-kiskoon.

Smappee tuoteperheeseen kuuluvat myös Smappee Energy 3-vaihe sekä Smappee Solar 2x 3-vaihe sähkömittarit. Smappee Solar on käytössä mm. Apulanta bändin café & museossa Lahden Hennalassa. Videolla Toni Wirtanen esittelee Apulandia projektia sekä aurinkopaneeli ja Smappee järjestelmää (0:54 eteenpäin). Apulandiassa pääset tutustumaan Smappee demoon kahvin ja bändin historiikin lomassa.

Ota rohkeasti yhteys OmaVahdin asiantuntijoihin ja kerro millaiseen kohteeseen mietit kulutusmittaus. OmaVahti maahantuo useita erimerkkisiä järjestelmiä, ja kullakin tuotteella on omat vahvuudet. Ne soveltuvat hiukan eri tyyppiseen mittaukseen, joten hyödynnä kokemuksemme ja soita. Autamme mieluusti valitsemaan sinun tarpeeseen sopivat laitteet!

Material

Plastic

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “4x 3-Vaihe Sähkömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...