Ale!

WattiVahti LED Pulssilukija Sähkömittari

, , , , , ,

WattiVahti Tehonäyttö + Sähkömittari

WattiVahti tarjoaa reaaliaikaisen näkymän omakotitalon sähkönkulutukseen. Näyttö kertoo reaaliajassa ottotehon W sekä päivän kWh sähkönkulutuksen, tai vaihtoehtoisesti sähkökustannuksen euroina tunnin ja vuorokauden ajalta.

  • Langaton lähetin ja tyylikäs värinäyttö – sijoita mittari helposti näkyvälle paikalle
  • Power W Now tehotieto päivittyy 15 sek välein
  • Nopeusmittari tyylinen palkki kertoo päiväbudjetti tavoitteen saavuttamisesta.

Mittaus perustuu sähkömittarin vilkku-LEDin väläyksien laskemiseen, joten laite on helppo asentaa itse. Tutustu aurinkosähkö ohjausrele järjestelmä ja 3-vaihe pihtivirta sähkömittari tuotteisiin, ja kysy vinkkiä aurinkopaneeli taloon sopivista älylaitteista.

HUOM! WattiVahti ei sovellu käytettäväksi aurinkosähkö taloissa, koska LED vilkkuu samalla tavalla riippumatta ostatko vai myyt sähköä verkkoyhtiölle.

 

Alkuperäinen hinta oli: 139,90€.Nykyinen hinta on: 129,90€.

21 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

WattiVahti näyttö kertoo omakotitalon energiankulutuksen reaaliajassa

WattiVahti tarjoaa reaaliaikaisen näkymän omakotitalon sähkönkulutukseen. Näyttö auttaa sinua ymmärtämään talon sähkönkulutusta laitteiden aiheuttamien tehonpiikkien kautta, sekä säätämään ja hallitsemaan tehosyöppöjen laitteiden käyttöä. Näin hallitset talon sähkönkulutusta tehokkaasti ja saat säästöä sähkölaskuun.

Reaaliaikainen sähkönkulutuksen seuranta myös euroina

WattiVahti näyttää ottotehon W sekä päivän kWh sähkönkulutuksen reaaliajassa. Kun määrittelet sähkölle hintatariffit, näyttö kertoo sähkönkulutuksen euroina viimeisen tunnin ja kuluvan vuorokauden osalta. Näyttö sisältää myös nopeusmittarin kaltaisen grafiikan päivän sähkönkulutuksen seuraamiseen, ja kun asetat sähkönkulutuksen päiväbudjetin, niin mittari auttaa sinua energiakustannusten hallinnassa.

Helppo asennus ja käyttöönotto

WattiVahti on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mittari auttaa sinua ymmärtämään ja hallitsemaan energiankulutustasi. Yleensä tämä johtaa merkittäviin säästöihin sähkölaskuissasi ja pienempään hiilijalanjälkeen. Asennus on nopeaa ja vaivatonta.

Laitepaketti sisältää värinäytöllisen mittarin, langattoman lähettimen ja sähkömittrin vilkku-LEDiä lukevan anturin. Anturi kiinnitetään Velcro -tarralla sähkömittarin vilkku LEDin päälle, ja laite on valmis käytettäväksi. Tyypillisesti suomalaisissa sähkömittareissa LED vilkkuu 1000 impulssia per kWh. Anturi laskee väläyksien määrää ja lähetin päivittää tiedon 15 sek välein mittari näytölle.

WattiVahti sähkömittari GEO Minim+ ohjekirja ja FAQ kertovat lisätietoa laitteesta. GEO Minim+ reaaliaikainen tehonäyttö on samankaltainen tuote kuin Vattefall Wattson ja Fortum Kotinäyttö GEO Solo 2. YouTube videoilla käyttöönotto on esitelty vaiheittain – 1. Valmistelu, 2. Tuotepaketin sisältö ja laiteet, sekä 3. Laiteasetusten tekeminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WattiVahti LED Pulssilukija Sähkömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...