Pihtivirtamittari 3-Vaihe

, , , ,

Energomonitor Powersense Pihtivirtamittari 3-Vaihe 80A

Etäluettava sähkömittari Energomonitor Powersense sisältää kolme AC 80A virtapihtiä ja langattoman lähettimen. Lähetin välittää mittaustulokset Homebase keskusyksikön kautta Energomonitorin pilvipalveluun.

 • Reaaliaikainen 3-vaihe pihtivirtamittari päivittää tiedot nettiin 90s välein.
 • Etäluettava sähkömittari soveltuu:
  • Ryhmäkeskuksen vaiheiden L1, L2, L3 kulutus [kWh] ja teho [I] mittaukseen.
  • Kolmen erillisen laitteen kulutusmittaukseen sekä reaaliaikaiseen tehovalvontaan ja yli-/aliteho ja hälytyksiin
  • Oman aurinkovoimalan reaaliaikaiseen sähköntuotannon mittaukseen.
 • Virtapihdin max tehonkesto 80A. Tarkkuus +/-2% max ylärajasta eli +/- 1,6A.
 • CT 80A kaapelin paksuus max 10 tai 16 mm. CT 300A max 36mm kaapelille.
 • Lähettimen kantavuus 30m. Toimii 2x AA paristoilla vähintään 2v.
 • Pihtivirtamittarit vaativat toimiakseen Energomonitor mittausjärjestelmän keskusyksikön.

Tutustu myös sähköauton latausmittareihin.

124,90

12 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Energomonitor Powersense – Etäluettava 3-Vaihe Pihtivirtamittari

Etäluettava Energomonitor Powersense pihtivirtamittari mahdollistaa sähkön 3-vaihe kulutusmittauksen tai kolmen erillisen laitteen virrankulutuksen mittauksen. ”Energon” avulla selvität helposti paljonko ilma- tai maalämpöpumppu, maalämpöpumpun lämmitysvastus, lämminvesivaraaja tai vastaavat laitteet kuluttavat sähköä. Mittasilmukat ja lähetin vaativat toimiakseen Energomonitor HomeBase keskusyksikön.

Energomonitor Powersense sisältää kolme virtasilmukkaa (current transformer, CT, mittapää) ja lähettimen. Langattoman lähettimen kantavuus on sisätiloissa enintään 30m, ulkona tai vapaassa tilassa 80m. Saatavilla on myös tehoantenni.

Virtasilmukoita CT 80A on kahta mallia. Pysyvään jatkuvaan mittaukseen soveltuvat mustat mittapäät max 10mm kaapelille. Oranssit ”hauenleuka” pihtivirtamittarit helppo siirtää mittakohteesta toiseen. Ne ovat kooltaan hiukan suuremmat ja sopivat max 12mm kaapelille. Mittaa kaapelien paksuus ja ilmoita ne tilauksen lisätiedoissa niin pystymme varmistamaan teille sopivan tuotteet. Tarjolla myös CT 300A / 36 mm virtasilmukoihin. Ne ja ”hauenlauka 12mm” virtapihdit löytyvät omina tuotteina.

Tutustu myös järjestelmään saatavilla oleviin erilaisiin antureihin, kuten DC tasasähkö, vedenkulutus ja vesivuotohälytys, kaasunkulutus ja ilmanlaatu (lämpö, kosteus, CO2).
Homebase keskusyksikköön voidaan liittää max 30 lähetintä erilaisiin mittaustarpeisiin. Eri lähettimet ja anturien määrät on ”vapaasti sekoitettavissa”, kuitenkin enintään 30 lähetintä jolloin Homebaseen liitettävien antureiden max määrät ovat 90 AC tai 150 DC virtasilmukkaa tai 30 lämpö+kosteus+CO2 mittaria. Kohteessa voidaan käyttää myös useampia Homebase keskusyksiköitä.

OmaVahti on Energomonitorin virallinen edustaja ja maahantuoja Suomessa. Tunnemme ”Energon” hyvin ja olemme toimittaneet 100+ järjestelmää. OmaVahdin maahantuomista järjestelmistä Energomonitor soveltuu parhaiten 30-300A virtojen mittaamisen sekä yksittäisten laitteiden aiheuttamien tehopiikkien ja kWh kulutuksen tarkasteluun erinomaisen graafisen työkalun vuoksi. Tutustu myös tsekkiläisen laitevalmistajan sivuihin.

 

1 arvio tuotteelle Pihtivirtamittari 3-Vaihe

 1. Vesa Kallioniemi

  Omavahti suunnitteli ja toimitti Energomonitor mittausjärjestelmän meille hotellin energiankulutuksen seurantaan Kirkkonummen Evitskogiin. Seuraamme laitteilla sähkön- ja öljynkulutusta sekä lämpötiloja ja kosteutta. Energon nettipalvelun avulla olemme löytäneet isosta kiinteistöstä useita pieniä ja isoja energiaa tarpeettomasti kuluttavia puutteita ja toimintatapoja. Tarkkojen kulutustietojen perusteella olemme priorisoineet kehityskohteet kolmeen ryhmään, ja nyt alkuun ratkomme isoimmat ongelmat.

  Järjestelmä maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisen puolen vuoden aikana – suosittelen!
  – Vesa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...