Smappee Energy

, , , , ,
Smappee Energy sähkömittari

Mittaa talosi sähkönkulutus ja havaitse muutokset kulutuksessa reaaliajassa

 • Mittaa AC-sähkön kulutus pääsähkönsyötöstä
 • Kulutustiedot reaaliajassa, tiedot päivittyvät 30s välein
 • Ilmainen web palvelun käyttö, ei kuukausi- tai vuosimaksuja
 • Ilmainen Apple IOS ja Google Android App
 • Smappee Energy liitetään kodin WiFi-verkkoon
 • Mukana yksi langaton etäohjattava pistorasia
 • Liitetävissä muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta
 • Laajennettavissa – aurinkopaneelien tuotanta sekä vesi/kaasu mittaus.

Järjestelmän tekoäly tunnistaa kotisi sähkölaitteiden käytön niiden sähköisen kulutusprofiilin ns. ”sormenjäljen” perusteella. Jo parin viikon käytön jälkeen Smappee näyttää ensimmäiset tunnistetut laitteet listalla ja kertoo laitteen vuosikulutusarvion. Tämän jälkeen voi nimetä laitteet ja liittää ne muihin järjestelmiin IFTTT -palvelun kautta.

275,00

Smappee Energy Sähkömittari

Älykoti ja sähkön hinta mietityttää erityisesti omakotitalossa asuvia. Smappee Energy järjestelmä mittaa sähkönkulutuksenreaaliajassa ja tunnistaa kotiverkossa olevien sähkölaitteiden kytkeytymisen päälle ja pois. Sen avulla voit myös ohjata etäpistorasioita.

IFTTT.com palvelun kautta Smappee Energy integroituu yli 300 muun laitetoimittajan järjestelmiin. Solar -versio mahdollistaa myös aurinkopanelien tuotannon seurannan reaaliajassa.

Sähkön hinta ja kulutusmittaus tapahtuu reaaliaikaisesti ja Smappee järjestelmä näyttää kulutuksen reaaliajassa kätevästi taulutietokoneen tai puhelimen sovelluksessa. Graafinen käyttöliittymä havainnollistaa kotisi sähkökulutusta auttaa sinua löytämään energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat. Voit tarkistaa kätevästi kännykkä sovelluksella mitkä laitteet ovat käytössä, tai varmistaa etänä ettei esim. silitysrauta tai kahvinkeitin ole jäänyt päälle.

Smappee Solar mittaa myös aurinkopanelien tuotannon ja on kätevä apu tuntihinnoitellun pörssisähkön käyttäjälle. Smappee Solar on käytössä mm. Apulanta bändin café & museossa Lahden Hennalassa. Videolla Toni Wirtanen esittelee Apulandia projektia sekä aurinkopaneeli ja Smappee järjestelmää (0:54 eteenpäin). Apulandiassa pääset tutustumaan Smappee demoon kahvin ja bändin historiikin lomassa.

Lue lisää alta, katso VIDEO ja ota rohkeasti yhteys OmaVahdin asiantuntijoihin. Autamme mieluusti projektissasi!

Designed & manufactured with ♥ in Europe

Material

Plastic

Arviot

 1. Jaakko K

  Mittaa kodin sähkökulutuksen ja näyttää se reaaliajassa (ehkä 10s viivästettynä) kännykkä appissa. Tällä näkee hyvin miten lomamökissä kuluu sähköä ja voin varmistua että lämmitys toimii.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...