Turvakamera TUYA WiFi

, ,

TUYA Valvontakamera WiFi HD

TUYA valvontakamera havaitsee liikkeen sekä epätavalliset äänet, ja hälyttää niistä sinun kännykkään. Voit katsoa HD laatuista kuvaa reaaliajassa TUYA Smart kännykkäsovelluksessa. Infrapuna LED-valon avulla näet myös pimeässä musta-valko kuvaa.

TUYA valvontakamera – Ominaisuudet

  • Full-HD resoluutio 1920 x 1080 / 1-25 fps
  • Laajakuvanäkymä mahdollistaa helpon suuntauksen
  • High Power IR infrapuna LEDit valaisevat pimeässä jopa 10m
  • Liiketunnistus, hälytys ja kuvien tallennus muistikortille tai pilvipalveluun
  • Mikrofoni – Hälytys epätavallisen äänen perusteella ja 2-suuntainen puheyhteys
  • Ilmaiset TUYA Smart IOS / Android ja Arenti sovellukset
  • Liitetään langattomaan WiFi verkkoon

TUYA Smart sovelluksella toimivat Laxihub valvontakamerat soveltuvat sisä– ja ulkokäyttöön, ja laajasta valikoimasta löytyvät akun ja tehokkaan pihavalaisimen sisältävät valvontakamera mallit.

HUOM! TUYA Smart älylaite sovelluksella toimivan valvontakameran liiketunnistimien havaintojen perusteella voit ohjata muitakin TUYA järjestelmään liitettyjä laitteita, esim. ulkokameran havaitessa liikettä, se lähettää käskyn laittaa valot päälle sisällä.

59,90

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

WiFi Turvakamera TUYA – Laxihub M3-TY

WiFi turvakamera Laxihub M3-TY tarjoaa erinomaisen 1080p HD kuvanlaadun. WiFi valvontakamera pystyy tunnistamaan liikkeen tai epätavallisen äänen, ja kameravalvonta nauhoittaa tapahtumasta 60s pituisen videon. Tallentava kameravalvonta käyttää SD-muistikorttia (max 128 GB) sekä Arenti sovelluksella Cloud -pilvipalvelua. Katso myös Laxihub M3-TY valvontakameran ohjekirja.

WiFi valvontakamera toimii TUYA Smart sovelluksella

OmaVahti verkkokaupan valikoimassa olevat valvontakamerat ja useat älylaitteet toimivat näppärällä TUYA Smart kännykkäsovelluksella. Ei ole väliä onko sinulla käytössä yksi tai useampi Laxihub valvontakamera – voit säätää niiden kaikkien asetuksia kätevästi etänä, tarkastaa kameran näkymän, sekä jakaa valvontakameran käyttöoikeuden muiden perheenjäsenten tai ystävien kanssa. Näin myös he voivat tarkastaa mitä lemmikkisi tekee kotona, tai onko huvilalla kaikki kunnossa?

Valvontakamera tukee kaksisuuntaista puheyhteyttä, ja on yhteensopiva Google Assistant ja Amazon Alexa puheohjaus järjestelmien kanssa. Kun saavut kotiin ja älypuhelimesi kirjatuu kodin WiFi -verkkoon, valvontakamera siirtyy automaattisesti ”Yksityisyys” -tilaan, ja liiketunnistimen perusteella tapahtuvat tallennukset keskeytetään. Ilmaisen TUYA Smart sovelluksen lataat kännykkääsi näiden IOS / Android linkkien kautta.

Laxihub valvontakameran kuvanlaatu on erinomainen päivällä ja yöllä

Laxihub valvontakameran (malli M3-TY) laajakuvaobjektiivi 100° tarjoaa selkeitä yksityiskohtia ja Full-HD 1080p / 25 fps kuvanlaatua. Valvontakameran ”Night Vision” -ominaisuus mahdollistaa käytön myös pimeän aikaan, ja IR LEDit valaisevat jopa 10m etäisyydelle. Voit siis tarkastaan myös pimeän aikaan onko kotona tai kotipihalla kaikki hyvin. Pidä kaikkea silmällä milloin tahansa – päivällä tai yöllä!

TUYA valvontakamera sovellus tunnistaa liikkeen ja havaitsee poikkeavat äänet

TUYA valvontakamera sovellus on varustettu edistyksellisellä äänen- ja liikkeen tunnistavalla algoritmilla. Valvontakamera lähettää sinulle välittömästi ilmoituksen, kun sen mikrofoniin kantautuu palovaroittimen hälytys, vauvan itkua tai muun epätavallinen ääni. Voit myös säätää älykkään tunnistusmenetelmän herkkyyttä, jotta valvontakamera ei lähetä turhia ilmoituksia. Tällöin valvontakameran liiketunnistus ei esim. reagoi pieniin elämiin kuten lintuihin.

Valvontakamera Laxihub M3-TY – Tekniset tiedot

Brand Laxihub
Model M3-TY
Sensor 1/3” CMOS
Minimum brightness Color: 0,01 Lux @ F2.0; Black and white: 0,01 Lux @ F2.0;
Resolution 2MP
Lens 3.6mm F2.0
Shutter 1/15 ~ 1/10.000 per second
Infrared High power LED with ICR
IR distance Up to 10m
Compression H.264
Bitrate 32 kbps ~ 2 Mbps
Max. resolution 1920 x 1080
Framerate 1-25 fps
Image settings HD / SD support, rollover support
File storage SD card (max. 128 GB), cloud storage, NVR
Audio 2-way voice
Protocols HTTP, DHCP, DNS, RTSP
WiFi standard IEEE 802.11 b/g/n
WiFi Frequency 2,4 GHz (no 5 GHz support)
Bandwidth 20/40 MHz
Wi-Fi encryption WPA-PSK / WPA2-PSK
Security AES128
Working temperature -20°C ~ +50°C
Voltage DC 5V 1A
Power consumption max 2,5W
Dimensions
Input voltage
Input frequency
Output voltage DC +5V
Output current 1A
Output power 5W
Efficiency
No-load consumption <0,1W
App TUYA Smart ja Arenti
Compatibility iOS 9 or later, Android 5 or later, Google Assistant, Amazon Alexa

Tallentava kameravalvonta muistikortille tai pilveen

Tallentava kameravalvonta nauhoittaa aina 60s videon kun valvontakamera havaitsee liikettä tai oudon äänen. Tallennus tapahtuu paikallisesti valvontakameran SD-muistikortille (max 128 GB) tai maksulliseen Amazon AWS pilvipalveluun (tallenustila on 72h). Valvontakameran hankinnan yhteydessä saat ilmaisen 3kk kokeilujakson pilvitallennus palveluun. Voit tallentaa valvontakameran kuvaa myös kännykän muistiin samalla kun katsot sitä. TUYA kännykkäsovelluksella voit toistaa tallennettua materiaalia milloin tahansa, ja ladata muistikortille tai pilvipalveluun tallennetut videot myös muihin järjestelmiin MP4-muodossa.

Kodin valvontakamera huomioi yksityisyyden

Laxihub valvontakamera huomioi kodin yksityisyyden tarpeen kolmen näppärän ominaisuuden avulla.

  • Voit laittaa valvontakameran ”nukkumaan” yhdellä napin painalluksella.
  • Kodin valvontakamera noudattaa viikkoajastimen aikataulua, jolloin se käynnistää ja lopettaa tallennuksen automaattisesti aina tiettyyn aikaan (tallennus esim. klo 09-17).
  • GEO Fence aluerajavalvonta ominaisuuden avulla kodin valvontakamera käynnistää Yksityisyys -tilan kun älypuhelimesi kirjautuu kodin WiFi verkkoon.

Google Assistant ja Amazon Alexa puheohjaus ja kaksisuuntainen puheyhteys

Google Assistant ja Amazon Alexa puheohjaus palvelut toimivat Laxihub valvontakameran TUYA Smart sovelluksessa. Voit ohjata valvontakameraa yksinkertaisilla äänikomennoilla – lausu muutama sana niin älypuhelin tai iPad avaa kameravalvonta sovelluksen ja näyttää kaikki valvontakamerat. Laxihub valvontakamera tukee myös kaksisuuntaista puheyhteyttä, joten voit tarvittaessa keskustella valvontakameran kuvassa näkyvän henkilön kanssa.

OmaVahti verkkokaupan valvontakamerat soveltuvat kodin, huvilan, toimiston, tallin tai muun työtilan etäseurantaan ja kameravalvontaan. Valikoimassa on sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia valvontakamera malleja, jotka kaikki toimivat TUYA Smart älylaite sovelluksen avulla.

Tutustu malleihin ja kysy vinkkiä sinun tarpeeseen sopivan valvontakameran valintaan sivun oikeassa alareunassa olevan WhatApp chatin kautta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turvakamera TUYA WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...