Hätäpainike WiFi

, , , ,

Langaton WiFi hätäpainike

Hätäpainike napin painallus lähettää apupyyntö hälytysviestin langattomasti WiFi verkon kautta TUYA pilvipalveluun, joka välittää viestin edelleen läheisten tai hoitajien kännykkäsovellukseen.

  • Kantavuus noin 10 metriä
  • WiFi 6 verkkoon liitettynä akku kestää 6kk
  • Liitetään WiFi 2.4 GHz verkkoon
  • Sisäkäyttöön IP20. Takuu 1v

99,90

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Hätäpainike WiFi verkkoon

Hätäpainike kiinnitetään tyypillisesti kaksipuolisella 3M tarralla seinään tai seinään/pöytään sängyn vierelle, ja liitetään langattomaan WiFi 2.4 GHz verkkoon.

Tutustu myös hoitajakutsujärjestelmään

SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmän keskusyksikkö on äänekäs ja valoja vilkuttava hälytyslaite, johon voidaan liittää kymmeniä turvarannekkeita ja hoitajakutsu painikkeita. Se toimii samalla yhdyskäytävänä langattomaan WiFi 2.4 GHz verkkoon, jota kautta hälytykset välittyvät pilvipalveluun ja edelleen lähipiirin kännyköihin. Hoitajakutsujärjestelmä toimii ilmaisella TUYA Smart kännykkäsovelluksella. Lataa Apple IOS tai Google Android kännykkään.

SenioriVahti laitteet helpottavat itsenäistä elämää

Turvaranneke aloituspaketti sisältää keskusyksikön, turvarannekkeen ja hoitajakutsu tai kaulanauha kutsupainikkeen. Keskusyksikköön voidaan liittää langattomasti kymmeniä kutsupainikkeita, sekä myös ulko-oven valvontaan soveltuva OviVahti. Kodin tai hoitolaitoksen ulko-ovien valvontaan (esim. klo 22-07) soveltuva laite hälyttää, kun muistisairas karkaa ja avaa oven yöllä .

TUYA Smart sovellukseen voidaan liittää myös WiFi valvontakamera laitteita. Reaaliaikaista kuvaa pystyt katsomaan kännykästä, 2-suuntainen puheyhteys mahdollistaa seniorin kanssa keskustelun ja tarvittaessa valvontakameran kuvaa voidaan tallentaa myös paikallisesti muistikortille tai pilveen, josta videotallenteet on katsottavissa kännykällä ja ladattavissa tarvittaessa myös muuhun käyttöön.

OmaVahdin asiakaspalvelu auttaa laitevalinnan helpottamiseksi

Klikkaa WhatsApp chatin ikonia sivun oikeassa alareunassa. Mietitään teille sopiva järjestelmä todellisen tarpeen pohjalta. Pienellä alkuun, ja kun ikää tulee lisää niin järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hätäpainike WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...