Hoitajakutsujärjestelmä

, , , ,

Hoitajakutsujärjestelmä

Hoitajakutsujärjestelmä on teknologinen ratkaisu, joka mahdollistaa potilaiden tai asukkaiden yhteydenoton hoitohenkilökuntaan. SenioriVahti järjestelmän laitteet soveltuvat käytettäväksi myös terveydenhuolto ympäristöissä, kuten hoivakodeissa ja palveluasunnoissa.

Hoitajakutsujärjestelmän tyypilliset ominaisuudet:

  1. Potilaspaikkakohtaiset hälytykset – Jokaisella potilaspaikalla tai asukkaalla on oma hälytyspainike, jota painamalla he voivat kutsua hoitajaa paikalle.
  2. Kaksisuuntainen puheviestintä – Järjestelmä mahdollistaa puheyhteyden potilaan ja hoitohenkilökunnan välillä. Tämä nopeuttaa ongelmien ratkaisua ja on erittäin tärkeää hätätilanteissa.
  3. Sijaintitiedot – Hoitajat voivat nähdä reaaliaikaisesti miltä potilaspaikalla hälytys on tullut tai paikantaan kadonneen muistisairaan GPS satelliitin avulla.
  4. Helppokäyttöisyys – Järjestelmä on intuitiivinen ja helppo käyttää potilaille ja hoitohenkilökunnalle.

Hoitajakutsujärjestelmä tehostaa viestintää ja näin lisää turvallisuutta ja hoitohenkilökunnan tuottavuutta. Hoitajakutsu auttaa myös vähentämään potilaiden eristyneisyyden tunnetta, koska he tietävät voivansa kutsua apua tarvittaessa.

SenioriVahti Turvapuhelimet ja Hoitajakutsujärjestelmä

SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmä voidaan rakentaa useista eri laitteista asiakkaan tunnistaman tarpeen mukaan. Pohdi alkuun!

  1. Mitä kutsupainike tyylisiä laitteita tarvitsette? Turvaranneke, hoitajakutsu, WC:n SOS hätäpainike, kaulanauha kutsupainike.
  2. Tarvitsetteko turvapuhelin rannekkeita?
  3. Karkaileeko muistisairaat jolloin GPS satelliittipaikannus ja GEO Fence aluerajavalvonta auttaa löytämisessä?

Hoitajakutsujärjestelmä – Langaton keskusyksikkö

SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmän keskusyksikkö on äänekäs ja valoja vilkuttava hälytyslaite, johon voidaan liittää kymmeniä turvarannekkeita ja hoitajakutsu painikkeita. Se toimii samalla yhdyskäytävänä langattomaan WiFi 2.4 GHz verkkoon, jota kautta hälytykset välittyvät pilvipalveluun ja edelleen lähipiirin kännyköihin. Hoitajakutsujärjestelmä toimii ilmaisella TUYA Smart kännykkäsovelluksella. Lataa Apple IOS tai Google Android kännykkään.

SenioriVahti laitteet helpottavat itsenäistä elämää

Turvaranneke aloituspaketti sisältää keskusyksikön, turvarannekkeen ja hoitajakutsu tai kaulanauha kutsupainikkeen. Keskusyksikköön voidaan liittää langattomasti kymmeniä kutsupainikkeita, sekä myös ulko-oven valvontaan soveltuva OviVahti. Kodin tai hoitolaitoksen ulko-ovien valvontaan (esim. klo 22-07) soveltuva laite hälyttää, kun muistisairas karkaa ja avaa oven yöllä .

TUYA Smart sovellukseen voidaan liittää myös WiFi valvontakamera laitteita. Reaaliaikaista kuvaa pystyt katsomaan kännykästä, 2-suuntainen puheyhteys mahdollistaa seniorin kanssa keskustelun ja tarvittaessa valvontakameran kuvaa voidaan tallentaa myös paikallisesti muistikortille tai pilveen, josta videotallenteet on katsottavissa kännykällä ja ladattavissa tarvittaessa myös muuhun käyttöön.

OmaVahdin asiakaspalvelu auttaa laitevalinnan helpottamiseksi

Klikkaa WhatsApp chatin ikonia sivun oikeassa alareunassa. Mietitään teille sopiva järjestelmä todellisen tarpeen pohjalta. Pienellä alkuun, ja kun ikää tulee lisää niin järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoitajakutsujärjestelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...