WiFi älypistoke 15A

, , , , ,

Vankkarakenteinen WiFi älypistoke 15A

Etäohjattaja WiFi älypistoke 15A soveltuu sähkölaitteiden etä- ja aikaohjaukseen. Kännykkäsovelluksen sähkömittari näyttää reaaliajassa pistorasiakytkimeen liitetyn laitteen hetkellisen ottotehon [W], verkon jännitteen [V] sekä päivän kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh]. Laitteiden sähkönkulutuksen reaalaikaista seurantaa varten suunniteltu mittari soveltuu päiväkohtaiseen kWh kulutuksen seurantaan.

  • Mittarikytkin liitetään WiFi -verkon kautta suoraan nettiin, eli et tarvitse älykoti ohjainta
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz. Tehonkesto max 3450W / 15A
  • Laitteita voi ohjata On-Off kännykkä appilla ja aikaohjelmalla
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta tai helposti QR-koodilla
  • Viikkokalenteri, voit määritellä kytkimelle useita aikaohjelmia
  • TIMER -toiminto kytkee sähköt Off määrätyn ajan kuluttua

Tämä TUYA Smart älylaite on loppuunmyyty. Vastaavia laitteita ja vaihtoehtoja löytyy alempaa, tai kysy vinkkiä sivun oikean alareunan WhatsApp chatin kautta!

Etäohjattava WiFi älypistoke 15A

BlitzWolf etäohjattava WiFi älypistoke soveltuu yksittäisten max 15A sähkölaitteiden etä- ja aikaohjaukseen sekä niiden päiväkohtaisen sähkönkulutuksen mittaukseen. Älypistorasia liitetään suoraan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen sovellus toimii kännykässä (Apple iOS ja Google Android App) ja se avulla voit ohjata valoja tai auton lämmityslaitetta. Kännykässä toimivasta sovelluksesta näet reaaliajassa tehonkulutuksen [W] ja jännitteen [V] sekä päiväkohtaisen sähkökulutuksen [kWh].

Tutustu laitteeseen ennen ostopäätöstä lataamalla App sovelluskaupasta. OmaVahdin demojärjestelmän käyttöjätunnuksen saa sähköpostilla.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta.

1 arvio tuotteelle WiFi älypistoke 15A

  1. Tarmo Kivimäki

    Paksusta muovista valmistettu ja kestävän oloinen WiFi pistorasia. Vankkarakenteisena soveltuu myös ulkokäyttöön pakkasessa esim. auton lämmitystolppaan, kunhan ei vain ole suorassa vesisateessa. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...