Uppoasennettava WiFi Pistorasia 15A

, , , , , , , ,

Uppoasennettava WiFi pistorasia 16A

Turvapistorasia lisää kodin paloturvallisuutta. Oletko koskaan miettinyt jäikö silitysrauta päälle?

Pistorasia kannattaa ohjelmoida kytkemään sähkölaite Off tunnin välein tai ainakin kymmenen kertaa päivässä. Päällekytkentä tapahtuu helpostin oikeassa yläkulmassa olevasta napista tai appilla. Pistorasian voi kytkeä Off myös kodin ulkopuolelta, sekä siitä voi tarkastaa ettei pistorasiassa näy sähkönkulutusta.

Turvapistorasia on myös sähkömittari. Se näyttää reaaliajassa pistorasiakytkimeen liitetyn laitteen hetkellisen ottotehon [W], verkon jännitteen [V] ja kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh]. Laitteiden sähkönkulutuksen reaalaikaista seurantaa varten suunniteltu mittari soveltuu myös ilmalämpöpumpun, lämmistyslaitteiden tai pumppujen toiminnan seurantaan.

  • Auto-Off Turvakytkin liitetään WiFi -verkon kautta suoraan nettiin, eli et tarvitse älykoti ohjainta
  • Laitteita voi ohjata ON-OFF kännykkä appilla ja aikaohjelmalla
  • Viikkokalenteriin voi määritellä kytkimelle useita aikaohjelmia ja kymmeniä OFF kytkentöjä
  • TIMER -toiminto kytkee sähköt OFF määrätyn ajan kuluttua
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta tai helposti QR-koodilla
  • Jännite 220-240V AC 50Hz, Tehonkesto max 3680W / 16A
  • Tilaustuote. Toimitusaika 1-3 viikkoa.

44,90

6 varastossa

Etäohjattava BlitzWolf Turvapistorasia ON-OFF ja Sähkömittari

BlitzWolf Turvapistorasia soveltuu keittiön ja kodinhoituhuoneiden yksittäisten sähkölaitteiden ohjaukseen ja sähkönkulutuksen mittaukseen. Turvapistorasia vaihdetaan normaalin pistorasian tilalle ja liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen sovellus toimii kännykässä (Apple iOS ja Google Android App) ja se avulla voit ohjata esim. kahvinkeitintä tai silitysrautaa. Kännykässä toimivasta Appista pystyt näkemään reaaliajassa tehonkulutuksen [W] ja jännitteen [V] sekä jakson sähkökulutuksen [kWh].

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta.

Tutustu myös Telldus ZNET älykoti järjestelmän aloituspakettiin. Telldus älykodilla automatisoit koko talon – Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat ovien kulkua ja pihaa, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uppoasennettava WiFi Pistorasia 15A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...