Hoitajakutsu painike TUYA

, , , ,

Hoitajakutsu painike

Hoitajakutsu napin painallus lähettää apupyyntö hälytysviestin langattomasti hoitajakutsujärjestelmän keskusyksikköön, joka alkaa vilkkumaan punaisena ja soittaa kyseiselle kutsupainikkeelle valittua melodiaa. Keskusyksikkö lähettää hälytysviestin WiFi verkon kautta TUYA pilvipalveluun, joka välittää viestin edelleen läheisten tai hoitajien kännykkäsovellukseen.

  • Painikkeessa on tehokas radiolähetin, kantavuus jopa 100 metriä
  • Paristo kestää normaalikäytössä 3 vuotta
  • Vaihdettava paristo kuluu ainoastaan painettaessa nappia
  • Sisäkäyttöön IP20. Takuu 1v
  • Saatavilla myös vedenkestävä IP65 suojattu versio hintaan 65€

HUOM! Käyttö edellyttää SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmä keskusyksikköä.

39,90

6 varastossa

Hoitajakutsu painike SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmän

Hoitajakutsu painike kiinnitetään tyypillisesti kaksipuolisella 3M tarralla WC/suihkuhuoneen seinään tai seinään/pöytään sängyn vierelle, ja liitetään langattomasti keskusyksikköön.

Hoitajakutsujärjestelmä – Langaton keskusyksikkö

SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmän keskusyksikkö on äänekäs ja valoja vilkuttava hälytyslaite, johon voidaan liittää kymmeniä turvarannekkeita ja hoitajakutsu painikkeita. Se toimii samalla yhdyskäytävänä langattomaan WiFi 2.4 GHz verkkoon, jota kautta hälytykset välittyvät pilvipalveluun ja edelleen lähipiirin kännyköihin. Hoitajakutsujärjestelmä toimii ilmaisella TUYA Smart kännykkäsovelluksella. Lataa Apple IOS tai Google Android kännykkään.

SenioriVahti laitteet helpottavat itsenäistä elämää

Turvaranneke aloituspaketti sisältää keskusyksikön, turvarannekkeen ja hoitajakutsu tai kaulanauha kutsupainikkeen. Keskusyksikköön voidaan liittää langattomasti kymmeniä kutsupainikkeita, sekä myös ulko-oven valvontaan soveltuva OviVahti. Kodin tai hoitolaitoksen ulko-ovien valvontaan (esim. klo 22-07) soveltuva laite hälyttää, kun muistisairas karkaa ja avaa oven yöllä .

TUYA Smart sovellukseen voidaan liittää myös WiFi valvontakamera laitteita. Reaaliaikaista kuvaa pystyt katsomaan kännykästä, 2-suuntainen puheyhteys mahdollistaa seniorin kanssa keskustelun ja tarvittaessa valvontakameran kuvaa voidaan tallentaa myös paikallisesti muistikortille tai pilveen, josta videotallenteet on katsottavissa kännykällä ja ladattavissa tarvittaessa myös muuhun käyttöön.

OmaVahdin asiakaspalvelu auttaa laitevalinnan helpottamiseksi

Klikkaa WhatsApp chatin ikonia sivun oikeassa alareunassa. Mietitään teille sopiva järjestelmä todellisen tarpeen pohjalta. Pienellä alkuun, ja kun ikää tulee lisää niin järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hoitajakutsu painike TUYA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...