OviVahti Kulunvalvontaan

, , ,

OviVahti Muistisairaan Valvontaan

OviVahti järjestelmän magneettikosketin valvoo oven tilaa ja kulkua. Ovianturi kiinnitetään oven karmiin ja magneettikosketin oveen. Ovikytkimen anturi havaitsee oven aukeamisen kun etäisyys magneettiin kasvaa, jonka jälkeen OviVahti keskusyksikkö soittaa melodian ja lähettää viestin läheisen tai hoitokodin päivystäjän kännykkään. Viestien lähetysajat voidaan määritellä haluiksi (esim. yöllä klo 22-07) ja kaukosäätimellä laitat hälyt päälle/pois helposti.

 • OviVahti tunnistaa oven Auki / Kiinni -tilan
 • Tuotepaketin sisältö:
  • 2 kpl paristoilla toimivia langattomia ovikytkimiä
  • Kaukosäädin jolla säädät hälytykset päälle/pois nopeasti
 • OviVahtia käytetään yhdessä WiFi turvaranneke aloituspaketin tai TUYA Smart 433 Gatewayn kanssa

HUOM! OviVahti on TUYA 433 yhteensopiva lisälaitepaketti, eikä toimi ilman yllä mainittuja laitteita. Laitteet postitetaan asetukset valmiina, jolloin käyttöönotto on nopeaa ja helppo. Prosessi on sama kuin WiFI turvaranneke aloituspaketin kanssa. Kysy lisää asiakaspalvelusta.

99,90

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

OviVahti Muistisairaan Seniorin Kodin Ovien Kulunvalvontaan

Langaton OviVahti magneettikytkin on yhteensopiva TUYA älykoti yhdyskäytävän (Hub 433 MHz) kanssa. Murtovalvonnan ollessa päällä, TUYA älykoti ohjain lähettää hälytyksen kun ovianturin valvoma ovi tai ikkuna avataan.

OviVahti Ominaisuudet

Langaton lähetin ja magneettikytkin

 • Langaton lähetin toimii 433 MHz taajuudella, kantavuus jopa 60m
 • Paristonkesto riippuu oven avausmääristä, normaalikäytössä arviolta 1-3 vuotta
 • Sisäkäyttöön IP20. Talon ulko-ovea valvottaessa ovikytkin kannattaa sijoittaa sisäpuolelle mahdollisimman lämpimään paikkaan esim. välioven sisäpuolelle. Lämpimässä paristo pysyy toimintakuntoisena pisempään.
 • Lähettimen koko P60 x L24 x S14 mm, magneettikytkin P40 x L10 x S13 mm.

Kaukosäädin

 • Kaukosäädin hälytysjärjestelmän tilan ohjaukseen nopeammin kuin TUYA Smart kännykkäsovelluksen kautta
 • Illalla hälytys menee päälle automaattisesti määriteltyyn aikaan. Kaukosäätimellä säädät hälyt päälle/pois kätevästi mikäli läheisellä/hoitajalla on tarve kulkea ovesta yöaikaan.

HUOM! OviVahti laajennuspaketti toimii TUYA Smart 433 älykoti ohjaimen (Hub) kanssa. Katso hubin sisältävät tuotteet WiFi turvaranneke aloituspaketin sekä TUYA Smart 433 Gatewayn

Hoitajakutsujärjestelmä – Langaton keskusyksikkö

SenioriVahti hoitajakutsujärjestelmän keskusyksikkö on äänekäs ja valoja vilkuttava hälytyslaite, johon voidaan liittää kymmeniä turvarannekkeita ja hoitajakutsu painikkeita. Se toimii samalla yhdyskäytävänä langattomaan WiFi 2.4 GHz verkkoon, jota kautta hälytykset välittyvät pilvipalveluun ja edelleen lähipiirin kännyköihin. Hoitajakutsujärjestelmä toimii ilmaisella TUYA Smart kännykkäsovelluksella. Lataa Apple IOS tai Google Android kännykkään.

SenioriVahti laitteet helpottavat itsenäistä elämää

Turvaranneke aloituspaketti sisältää keskusyksikön, turvarannekkeen ja hoitajakutsu tai kaulanauha kutsupainikkeen. Keskusyksikköön voidaan liittää langattomasti kymmeniä kutsupainikkeita, sekä myös ulko-oven valvontaan soveltuva OviVahti. Kodin tai hoitolaitoksen ulko-ovien valvontaan (esim. klo 22-07) soveltuva laite hälyttää, kun muistisairas karkaa ja avaa oven yöllä .

TUYA Smart sovellukseen voidaan liittää myös WiFi valvontakamera laitteita. Reaaliaikaista kuvaa pystyt katsomaan kännykästä, 2-suuntainen puheyhteys mahdollistaa seniorin kanssa keskustelun ja tarvittaessa valvontakameran kuvaa voidaan tallentaa myös paikallisesti muistikortille tai pilveen, josta videotallenteet on katsottavissa kännykällä ja ladattavissa tarvittaessa myös muuhun käyttöön.

OmaVahdin asiakaspalvelu auttaa laitevalinnan helpottamiseksi

Klikkaa WhatsApp chatin ikonia sivun oikeassa alareunassa. Mietitään teille sopiva järjestelmä todellisen tarpeen pohjalta. Pienellä alkuun, ja kun ikää tulee lisää niin järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

 

Yhteystekniikka

Ratkaisun soveltuvuus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “OviVahti Kulunvalvontaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...