Älyvalaisimet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Älyvalaisimet, UVC desinfiointivalot ja RGB värivalot

Nykyaikaisen älyvalaistuksen värisävyä voidaan tarpeen mukaan – aamulla kirkas värisävy toimii parhaiten, ja illalla lämmin valkea. Tunnelmalliseen iltaan voit valita RGB väriväloilla vaikka revontulen sävyt, tai kotibileissä värit voivat vaihtua vaikka musiikin tahdissa. Sinivalolla luo maagisen diskotunnelman koska valkoiset pinnat ja vaatteet hehkuvat fosforin kaltaisesti. Korona epidemian jälkeen Ultra Violet UVC desinfiointi valot ovat löytäneet tiensä myös toimistoihin ja loma-asuntoihin.

OmaVahti on panostanut paljon myös yritysten toimisto- ja varastotilojen  valaistuksen parantamiseen, sekä energiatehokkuuden kehittämiseen. Perinteiset loisteputket kannattaa vaihtaa energiatehokkaisiin LED-valaisimiin, valaistus paranee ja investointi maksaa itsensä takaisin 3-5 vuoden kuluessa alentuneena sähkölaskuna.

Ota yhteyttä ja kerro tieto kohteen valaisimista. Laske valaisimien määrät ja ota valokuvia niin mietimme sopivan ratkaisun teidän tarpeeseen. Meiltä löytyy kokemusta ja ideoita valaistuksen parantamiseen!