Valaistuksen ohjaus

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Valaistuksen Ohjaus

Valaistuksen ohjaus mahdollistaa kodin tai liiketilan valaistuksen toiminnan  ajastimeen tai läsnäolo-/liiketunnistukseen perustuen. Älykäs ohjausjärjestelmä sytyttää valot niissä tiloissa joissa asukkaat ja käyttäjät oleskelevat, säätävät värivalovaloja valitun tunnelman mukaan, sekä takaavat ettei toimiston valot jää päälle viikonlopun ajaksi.WiFi valokytkin korvaa perinteisen seinään asennetun valokatkatkaisijan etäohjattavalla ja viikkokellon mukaan ajastettavalla valokytkimellä.

OmaVahdin valikoimasta löytyy useita malleja. Haluatko kosketusnäytöllä vai hipaisu tai painonapeilla toimivan 1-2-3 valokatkaisijan? Vai onko valoja helpompi ohjata keskitetysti ryhmäkeskukseen sijoitetusta WiFi kytkimestä sekä langattoman RF kaukosäätimen avulla? Viikkokello ajastin mahdollistaa ulkovalojen ohjaamisen kiinteiden kellonaikojen tai auringon nousu-/laskuajan mukaan. Osa valokatkaisijoista toimii myös ilman sinistä nollajohtoa (Neutral), ja ne soveltuvat myös huvilan Kotona-Poissa -kytkin käyttöön.

OmaVahdin valaistuksen ohjausjärjestelmät tarjoavat energiatehokkuutta ja huolettomuutta käyttäjilleen. Tutustu vaihtoehtoihin ja kysy lisää OmaVahdin asiakaspalvelusta!