TUYA Tuplakytkin 2*10A

, , , , , , ,

TUYA Tuplakytkin Viikkokello Ajastin

TUYA tuplakytkin soveltuu kahden sähkölaitteen etäohjauksen ja ajastukseen kännykällä. Siihen on mahdollista liittää perinteinen valokatkaisija, jolloin valojen ohjaus onnistuu myös perinteisesti. Pienikokoinen tuplakytkin liitetään WiFi verkkoon ja asennetaan kytkentärasiaan vanhan valokatkaisijan taakse. Älykytkimen viikkokello soveltuu myös kahden releohjatun lämmitysjärjestelmän ajastukseen omien viikko-ohjelmien mukaan.

  • Tehonkesto 2* 10A / 2300W
  • Älykytkimen viikkokalenteriin voi määritellä useita aikaohjelmia
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta
  • Virtakytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin eli et tarvitse älykoti ohjainta (hub)
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön

44,90

11 varastossa

TUYA Tuplakytkin 2*10A Mini Kytkentärasiaan

Pienikokoinen TUYA tuplakytkin mini mahtuu kytkentärasiaan valokytkimen alle ja se soveltuu esim. valaisinryhmän ohjaukseen perinteisesti keinukytkimellä ja etänä kännykällä. Älykytkin liitetään suoraan langattomaan WLAN -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta (hub, gateway). Ilmainen TUYA Smart Life sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android).

WiFi tuplakytkimen avulla voit ohjata kahta max 2300W / 10A sähkölaitetta tai valoa. Tutustu myös 1x 16A malliin.

Älykytkimen ominaisuudet ja käyttöönotto on kerrottu kattavasti tässä video-ohjeessa. Älykytkimen paritus WiFi -verkkoon on ohje alkaa videon 4:09 kohdalla.

Lyhyesti kerrottuna virtakytkimen saa paritustilaan kääntämällä johdonsuojaa nopeasti 5x On-Off-On-Off-On, jonka jälkeen kytkimestä alkaa kuulumaan jatkuva nopea piip-piip-piip ääni noin 2 min ajan. Mikäli teit tuon On-Off-On-Off-On liian hitaasti, niin kuuluu hidas piip-piip-piip. WiFi verkko nimeltä Smart-Life-xxx ilmestyy näkyviin, mutta paritus ei onnistu.

Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa TUYA Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUYA Tuplakytkin 2*10A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...