WiFi Häkävaroitin TUYA

, , , , ,

TUYA WiFi Häkävaroitin + Sireeni

Häkävaroitin tunnistaa hajuttoman ja näkymättömän tappajan. Häkävaroitin mittaa hiilimonoksidi CO häkäkaasun pitoisuutta huoneilmassa, ja havaitessaan korkean CO häkäpitoisuuden laitteen sireeni varoittaa kovalla äänellä.

  • Käyttölämpötila +0°C ~ +40°C
  • Kiinnitys ruuveilla tai kaksipuolisella tarranauhalla
  • Paristot 2*AA, kesto ~5v
  • Takuu 1v, anturin luotettava käyttöikä max 10v
  • Standardi TUV EN 14604:2005/AC:2008 (palovaroitin) ja 50291:2010 (häkävaroitin)

Häkävaroitin liitetään WiFi verkkoon, ja hälytys välittyy eteenpäin myös järjestelmän ylläpitäjän kännykkään. TUYA sovelluksesta voit myös katsoa CO pitoisuuden mittaushistorian. Takkaa poltettaessa hieman kohollaan olevat CO häkäpitoisuudet voivat indikoida ongelmista savupiipun tai takan toiminnasta. WiFi häkävaroitin toimii itsenäisesti myös ilman verkkoyhteyttä.

WiFi Häkävaroitin TUYA Smart

Häkävaroitin WiFi verkkoon liitettynä on tulisijalla varustetun huvilan ja omakotitalon nykyaikainen turvalaite. Kokeneet puulämmittäjät osaavat toki välttää peltien laittamisen kiinni liian aikaisin, mutta erityisesti vuokrauskäytössä olevien mökkien ja huviloiden omistajille CO kaasun tunnistava häkämittari on ehdoton turvalaite.

Häkävaroitin varmistaa läheistesi turvallisuuden

Häkävaroittimen anturi mittaa tarkasti CO hiilimonoksidi pitoisuuden ilmassa. Laite on varustettu edistyneellä sähkökemiallisella järjestelmällä, jonka ansiosta se havaitsee nopeasti ja tarkasti CO pitoisuuden nousun. Kun häkä mittari havaitsee poikkeavuuksia voimakas 85 dB sireeni hälyttää ja LED-merkkivalo alkaa vilkkua. Häkävaroitin kannattaa liittää WiFi 2.4 GHz verkkoon, jolloin näet mittaushistorian ja saat hälytykset TUYA Smart iOS ja Android sovellukseen. Näin tiedät aina mitä tulisijan läheisyydessä tapahtuu.

Häkävaroittimen asennus

Häkävaroittimen asentaminen on helppoa. Laitepaketin mukana tulevat tarvikkeet tekevät asennuksesta sujuvaa. Häkävaroitin saa virtansa kahdesta AA paristoista 5v ajan, ja häkäanturin luotettava käyttöikä on jopa 10v. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä ABS muovista.

TUYA Smart hälytysjärjestelmään voit lisätä myös WiFi valvontakamerapalovaroitin ja vesivuotohälytin laitteita.

Lue myös Tukesin teknisen asiantuntijan ohje häkävaroittimen oikeasta sijoittamisesta asuntoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Häkävaroitin TUYA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...