Lämminvesivaraaja Kellokytkin

, , , , , , ,

Lämminvesivaraaja Kellokytkin

Lämminvesivaraaja kellokytkin on 3-vaihe WiFi kontaktori. TUYA Smart kännykkäsovellus mahdollistaa voimavirta sähkölaitteiden etäohjaus ja viikkokello ajastin toiminnot.

  • WiFi ohjattava kellokytkin kontaktori
  • Yhdistetty johdonsuoja sulake – sopii ahtaisiin ryhmäkeskuksiin!
  • 3P ja 4P mallit 16 – 63A sulakkeilla löytyvät heti varastosta
  • Erikoisemmat 1-4P mallit ja isot sulakekoot – Toimitusaika 4-8 vko
  • Johdonsuojan kaikkia virtakytkimiä (N+3*L) ohjataan yhdessä
  • Jännite AC 220-240V 50Hz. Kuvissa tarkat speksit!
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoista

HUOM! Ajastinkello kontaktori sisältää myös johdonsuoja automaattisulakkeen (laukaisuvirta 16 – 100A), joten se mahtuu ahtaisiin ryhmäkeskuksiin nykyisten johdonsuoja sulakkeiden tilalle.

139,90

6 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Lämminvesivaraaja Kellokytkin TUYA WiFi virtakytkin viikkokello ajastin

Lämminvesivaraajan kellokytkin asennetaan ryhmäkeskuksen DIN kiskoon, ja se soveltuu esim. 3-vaihe sähkökuormien etäohjaukseen ja ajastukseen. Tämän laitteen erikoisuutena on siihen yhdistetty johdonsuoja automaattisulake laukaisuvirroille 16-100A. CNC Electric laitevalmistajan valikoimasta löytyy useita malleja 3-4 johdolle (3-4Poles, N+L1+L2+L3) ja johdonsuojan laukaisuvirroille 16-100A. Varastotuotteina heti toimitukseen 3Poles 16A, 20A, 25A ja 32A sekä 4P 16A, 20A, 25A ja 63A mallit. Katso laitevalmistajan nettisivuilta lisää vaihtoehtoja.

Jos mietit valintaan 3P ja 4P laitemallien välillä, niin 4P mallissa N-johdon voi ”ohikytkeä” suoraan sähkölaitteelle, kunhan N-johto on kytketty myös tämän laitteen virransyöttöön. Virtakytkin ei tällöin katko N-johdon johtoa. 4P malli on ”yhden johdonsuojan” verran kookkaampi, mutta hinta on sama kuin 3P mallilla. 4P virtakytkimiä on heti saatavilla useilla eri sulakkeen laukaisuvirroilla.

Johdonsuoja virtakytkintä hallitaan TUYA Smart sovelluksella ja se liitetään suoraan WiFi verkkoon, eli et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. Ilmainen sovellus toimii Apple iOS ja Google Android  kännyköissä.

Vinkki! TUYA Smart järjestelmään voit liittää myös pihtivirta sähkömittarin, jonka mittaaman tiedon perusteella voit ohjata lämminvesivaraajaa omien aurinkopaneelien tuottaman sähkötehon perusteella.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin omalta koneelta.

TUYA Smart Life ekosysteemin laitteita valmistaa 7700 eri laitevalmistajaa ja Suomessa niitä myydään mm. tuotemerkeillä Airam, Schneider Wiser, Philips, LIDL, TOMZN, Woox, OXT, Gosund ja BlitzWolf. Tässä vain muutama esimerkki tuotemerkeistä.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämminvesivaraaja Kellokytkin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...