Kauko-ohjattava Pistorasia

, , ,

Kauko-ohjattava Pistorasia 3*16A

Kauko-ohjattava pistorasia (3 kpl) ja laadukas kaukosäädin, jossa on hyvä näppäintuntuma. Pistorasian avulla ohjaat max 16A sähkölaitetta paikallisesti kaukosäätimellä tai etänä Telldus kännykkäsovelluksella. Appilla voit ohjata laitteita myös viikkokalenterin perusteella, tai kytkeä On-Off liiketunnistimen tai oven magneettikytkimen antaman ohjaussignaalin perusteella.

  • Kaukosäädin ja 3x kauko-ohjattava pistorasia
  • Langaton kauko-ohjattava pistorasia on Telldus yhteensopiva
  • Hyvä kantavuus koska kotelossa on tilaa kunnon antennille
  • Paikallinen ohjaus myös pistorasiassa olevaa nappia painamalla
  • Jännite AC 230V 50 Hz. Max kuorma resistiivinen 3650W / 16A
  • Sisäkäyttöön IP20. Takuu 1v

Kauko-ohjattava pistorasia

Kauko-ohjattava pistorasia toimii pakkauksen mukana tulevalla kaukosäätimellä, ja lisäksi ne ovat yhteesopiva Telldus Znet ja Net älykoti ohjaimien kanssa. Kauko-ohjattavat pistorasiat tunnistavat langattoman 433 verkon ja niissä käytetään ”self learning” (itseoppivien) koodeja. Pistorasiat on helppo ”parittaa” kaukosäätimen sekä Telldus älykoti ohjaimen kanssa.

Vankkarakenteinen kotelo on muotoiltu niin ettei se estä sähköjohdon kytkemistä viereiseen Schuko liittimeen. Kotelo on riittävän tilava kunnon antennille, ja sen vuoksi kuuluvuus ja max etäisyys on parempi kuin muissa vastaavissa pistorasiakytkimissä. Käyttöalueen max etäisyys on noin 30m. Lue lisää ruotsalaisen Telldus laitevalmistajan nettisivuilta.

Mikäli älykoti ohjaimen ja pistorasian etäisyys on suurempi kuin 30m, kannattaa älykoti ohjaimen tavallisen antennin tilalle vaihtaa magneettijalka tehoantenni. Muut mahdollisuudet laajentaa kuuluvuutta ovat Z-Wave Range Extendet toistin pistorasia tai etäohjattava WiFi pistorasia. Langattoman Z-Wave älykotiverkon kuuluvuus paranee myös lisäämällä järjestelmään tavallisia pistorasiakytkimiä, jotka toimivat samalla toistimena ja laajentavat langattoman verkon kantavuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kauko-ohjattava Pistorasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...