Sähkön Spot Hinta

, ,

Pörssisähkö Spot Hinta Rele

Pörssisähkön hinta rele älytermostaatti ohjaa lämmitystä, ja painottaa kulutuksen pörssisähkön edullisten tuntien ajalle. Onko käytössäsi lämpöä varaavia laitteita kuten lattialämmitys tai lämminvesivaraaja? Ajasta lämmityslaitteet toimimaan edullisten tuntien aikaan. Kuvassa vasemmalla päivän sähkönkulutus (vihreät palkit), pörssisähkön tuntihinta (violetti) ja mitattu lämpötila (punainen viiva).

Pörssisähkön hinta nyt löytyy myös Sähkönseuranta web palvelusta. Efergy tehonäyttö kertoo sähkönkulutuksen reaaliajassa ja THEMO pörssisähkö virtakytkin ohjaat sähkökulutusta kätevästi sähkönhinnan mukaan.

Pörssisähkön Spot hinnan hyödyntäminen

Pörssisähkön SPOT -hinta vaihtelee tunneittain ja helpoin tapa hyödyntää edulliset tunnit on älykäs ohjausrele.

Siirtyminen pörssisähkö käyttäjäksi kannattaa tehdä vaiheittain. Alla on listattu projektin työvaiheet, joiden järjestys saattaa toki vaihdella ja osa vaiheesta voi olla tarpeettomia juuri sinun projektissa, mutta yleispätevä ohje projekti aloittamiseksi.

Keskustelemme myös mieluusti mitä OmaVahdin laitteita voisi hyödyntää teidän projektissa!

Seuraavassa listassa on muutama hyväksi havaittu työvaihe energian säästötavoitteen saavuttamiseksi

  1. Laske sisälämpötilaa. Jokainen 1C alennus laskee lämmistyskulua 5%. Valojen sammuttelulla et saavuta säästöä.
  2. Hanki TUYA Smart WiFi lämpöanturi tai sisälämpömittari, jolloin pystyt seuraamaa lämpötiloja tarkemmin.
  3. Hanki ilmalämpöpumppu osaksi lämmitysjärjestelmää.
  4. Suorita talon lämpökuvaus mieluusti vähälumiseen alle -4C pakkasten aikaa, jolloin lumi ei peitä lämpövuotoja ja ne erottuvat parhaiten. Kännykkään liitettäviä lämpökameroita saa myös vuokralle.
  5. Siirrä kulutus yötunneille. Monen omakotitalon sähkökaapissa on jo nyt Jatkuva/Yösähkö -kytkin, jolla voi ohjata sähkönkulutusta aikaan jolloin sähkönsiirto on edullisempaa.
  6. Lataa Fingrid Tuntihinta App, josta näet pörssisähkön tuntikohtaisen hinnan. Aseta hinnan hälytysrajat ja opettele pörssisähkön käyttöä muutama kuukausi hälytyksien avulla. Tutustu myös pörssisähkön hinnan kertovaan www.sahko.sk palveluun.
  7. Vaihda tuntihintaiseen Pörssisähkö sopimukseen. Hanki lisäksi automatiikkaa jolloin voit hyödyntää pörssisähkön edulliset tunnit tehokkaammin. OmaVahdin asiantuntijat auttavat kokemuksellaan sinua mielellään tässäkin projektissa.

Tutki vielä yllä olevan tekstin linkit ja testaa OmaVahdin älykoti demoja omalla tietokoneellasi. Laita meille viestiä tai soita, niin aloitetaan keskustelu. Kokemuksemme auttaa varmasti projektin tavoitteiden saavuttamisessa.

Saatat myös pitää...