Sähkön Spot Hinta

, , , , , , ,

Suuri sähkölasku? Sähkön Spot hinta avuksi

Mietitkö kuinka voisit ymmärtää paremmin kiinteistösi sähkönkulutusta? Haluatko järkeistää sähkön käyttöä, ja saada samalla 10-30% säästön sähkölaskuun ja pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä?

Spot hinta pörssisähkö siirtymä kannattaa tehdä vaiheittain ja kunkin vaiheen toteuttaminen ottaa aina muutaman kuukauden kalenteriaikaa.

Mielestämme myyntimiesten keksimä sanonta ”tuodaan tekniikka taloon ja kaikki toimii” ei sovi pörssisähkön käyttöönottoon. Pörssisähkön käyttöönotto vaatii myös käyttäjiltä aikaa ja opettelua, sekä kiinnostusta pörssisähkön hinnan muodostukseen sekä automaatiojärjestelmän käytön opetteluun.

Lue alta lisää projektin vaiheista!

Kuinka siirryn pörssisähkö käyttäjäksi?

Siirtyminen pörssisähkö käyttäjäksi kannattaa tehdä vaiheittain. Alla on listattu projektin työvaiheet, joiden järjestys saattaa toki vaihdella ja osa vaiheesta voi olla tarpeettomia juuri sinun projektissa, mutta yleispätevä ohje projekti aloittamiseksi.

Keskustelemme myös mieluusti mitä OmaVahdin laitteita voisi hyödyntää teidän projektissa!

Seuraavassa listassa on muutama hyväksi havaittu työvaihe energian säästötavoitteen saavuttamiseksi

  1. Laske sisälämpötilaa. Jokainen 1C alennus laskee lämmistyskulua 5%. Valojen sammuttelulla et saavuta säästöä.
  2. Hanki TUYA Smart WiFi lämpöanturi tai sisälämpömittari, jolloin pystyt seuraamaa lämpötiloja tarkemmin.
  3. Hanki ilmalämpöpumppu osaksi lämmitysjärjestelmää.
  4. Suorita talon lämpökuvaus mieluusti vähälumiseen alle -4C pakkasten aikaa, jolloin lumi ei peitä lämpövuotoja ja ne erottuvat parhaiten. Kännykkään liitettäviä lämpökameroita saa myös vuokralle.
  5. Siirrä kulutus yötunneille. Monen omakotitalon sähkökaapissa on jo nyt Jatkuva/Yösähkö -kytkin, jolla voi ohjata sähkönkulutusta aikaan jolloin sähkönsiirto on edullisempaa.
  6. Lataa Fingrid Tuntihinta App, josta näet pörssisähkön tuntikohtaisen hinnan. Aseta hinnan hälytysrajat ja opettele pörssisähkön käyttöä muutama kuukausi hälytyksien avulla. Tutustu myös pörssisähkön hinnan kertovaan www.sahko.sk palveluun.
  7. Vaihda tuntihintaiseen Pörssisähkö sopimukseen. Hanki lisäksi automatiikkaa jolloin voit hyödyntää pörssisähkön edulliset tunnit tehokkaammin. OmaVahdin asiantuntijat auttavat kokemuksellaan sinua mielellään tässäkin projektissa.

Tutki vielä yllä olevan tekstin linkit ja testaa OmaVahdin älykoti demoja omalla tietokoneellasi. Laita meille viestiä tai soita, niin aloitetaan keskustelu. Kokemuksemme auttaa varmasti projektin tavoitteiden saavuttamisessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähkön Spot Hinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...