THEMO Älytermostaatti

, , , , , , , , , , ,

THEMO Pörssisähkö Älytermostaatti

THEMO älytermostaatti ohjaa lämmitystä pörssisähkön hinnan, viikkoajastimeen asetettujen tavoitelämpötilojen sekä sijaintiin perustuvan paikallisen sääennusteen perusteella.

Älytermostaatin hyödyt?
  • Pienempi sähkölasku – THEMO optimoi sähkönkulutuksen Nord Pool Spot -markkinahinnan perusteella ajoittaen lämmityksen edullisimmille tunneille. Aseta tavoitelämpötilat viikkokalententeriin (kuva #5) ja katso sähkön kWh kulutus ja pörssisähkön hinta tunneittain (kuva #6).
  • Ympäristöystävällinen – THEMO lämmittää silloin, kun sähköverkossa on tarjolla mahdollisimman paljon uusiutuvaa energiaa.
Kuinka käyttöönotto tapahtuu?
  • THEMO älytermostaatti asennetaan perinteisen huonetermostaatin tilalle seinärasiaan ja liitetään WiFi verkkoon.
  • Laitteen asetuksia säädetään ilmaisella kännykkäsovelluksella. Kuvassa #4 viikkoajastimeen asetetut tavoitelämpötilat.

Tutustu myös sähkönkulutuksen reaaliajassa näyttävään WiFi sähkömittariin sekä etäohjattaviin WiFi huonetermostaatteihin. Varmista aina tuotteen soveltuvuus kohteeseen ja käyttötarkoitukseen yhdessä asiakaspalvelun kanssa.

Tilaa useampi THEMO älytermostaatti samalla kertaa, saat 5% alennusta koodilla ”themo”. Kuponkikoodi syötetään kassalle tilauksen yhteydessä.

154,90

13 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Themo älytermostaatti huomioi huonelämmön lisäksi pörssisähkön hinnan

Themo älytermostaatti pienentää lämmityskustannuksia

Dataohjautuva

Älykäs termostaatti oppii tarkasti lämmitettävän kohteen parametrit, kuten talon lämmöneristävyyden ja lattian kyvyn varata lämpöä. Kyky yhdistellä näitä tietoja tekee Themosta ainutlaatuisen.

Optimaalinen

Lattian lämmönvarauskyvyn vuoksi huoneiston lämpötilanmuutokset ovat hitaita. Älytermostaatti valitsee optimaalisen ajan – milloin ja millaisella teholla lämmittää, jotta saavutetaan haluttuun aikaan tavoiteltu lämpötila. Lisäksi Themo termostaatti oppii, kuinka kauan lämpötila säilyy ilman lisälämmitystä.

Ennakoiva

Ulkolämpötilan vaihtelu on tärkeä lämmityksen tarpeeseen vaikuttava tekijä. Älytermostaatti seuraa verkon kautta seuraavan päivän sääennusteita ja oppii luomaan optimaalisen lämmitysaikataulun teidän perheen lämmitystarpeen mukaan.

Arvokkaat ominaisuudet — Themo tuo mukavuutta arkeen

  • Etäohjaus — Themo sovellus mahdollistaa lämmityksen hallinnan ja kustannusten seuraamisen myös etänä kännykällä
  • Nopea asennus ja helppo konfigurointi — Termostaatin asennus vie ammattitaitoiselta sähköasentajalta noin puoli tuntia. Themo sovellus opastaa vaiheittain laitteen käyttöönoton. Voit tilata järjestelmän asennuksen OmaVahdin yhteistyökumppani sähköasennusliikkeiltä.
  • Soveltuu kaikkiin sähkösopimustyyppeihin — Themo tuo säästöjä sekä pörssihinnoiteltuja että kiinteähintaisia sähkösopimuksia suosivalle kuluttajalle, sillä se oppii hinnan ja lämmitystarpeiden mukaan luomaan kaikkein optimaalisimman lämmitysaikataulun
  • Toimii myös ilman internettiä — Themo toimii kuin normaali huonetermostaatti ilman WIFI -yhteyttä
  • Aina lämmintä kun sitä tarvitaan — Älykäs kulutus ei tarkoita mukavuudesta tinkimistä, vaan turhan lämmittämisen minimointia
  • Käyttäjäystävällinen —Themon lisäarvona on erittäin helppo käytettävyys.

Näkymätön apulaisesi on älykäs ja itsenäinen

Themon tavoitteena on helppous. Kun termostaatti on kerran säädetty, se toimii itsenäisesti ja häiriöittä. Energiankulutuksen seuraaminen voi olla kuitenkin kiinnostavaa ja hyödyllistä Themon hallintasivujen kautta. Voit tehdä muutoksia ja hallita lämmitystä mobiililaitteellasi.

Themo älytermostaatin tekniset tiedot löytyvät PDF esitteestä. Tutustu myös Themo älytermostaatti DIN-kisko versioon, joka soveltuu lattialämmityksen ja lämminvesivaraajan pörssisähkö automaattiohjaus toimintoon. Kysy vinkkiä sen hyödyntämisestä pörssisähkön ostoon OmaVahdin asiakaspalvelusta. Tekniikan Maailma testasi Themo älytermostaatin, lue lisää TM Rakennusmaailma 12a/2020 lehdestä. Lue myös älytermostaatin asennus- ja käyttöohje.

Tutustu myös muihin OmaVahdin WiFi termostaatti vaihtoehtoihin. Tiesithän että WiFi termostaatit voi liittää IFTTT.com palvelun kautta myös muihin älykoti järjestelmiin, kuten Apple HomeKit, Homey ja Samsung SmartThings. WiFi termostaatit toimivat myös Amazon Alexa ja Hey Google puheohjaus järjestelmien kautta.

Mittaus

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “THEMO Älytermostaatti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...