Sonoff Sähkömittari Virtakytkin 16A

, , , , , , , ,

Sonoff Sähkömittari Älykytkin 16A

Etäluettava WiFi sähkömittari + älykytkin laitteen avulla ohjaat sähkölaitteen virrat On-Off aikaohjelman perusteella, sekä etänä kännykkä sovelluksella. Älykytkin soveltuu erinomaisesti lämminvesivaraajan tai Plug-In Hybrid sähköauton latauspisteen sähkönkulutuksen seurantaan.

  • Etä- ja aikaohjaa yksittäistä laitetta ja seuraa sen sähkönkulutusta
  • Älykytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin eli et tarvitse älykoti ohjainta
  • Toistuva viikkokalenteri – Voit määritellä kytkimelle useita aikaohjelmia
  • Timer -toiminto kytkee sähköt Off määrätyn ajan kuluttua
  • Ilmainen eWeLink sovellus löytyy Apple ja Google Play sovelluskaupoista
  • Tehonkesto max 16A / 3650W. Jännite AC 220-240V 50Hz
  • Lisävarusteena kuvissa näkyvä IP66 suojattu kotelo +10€ – Soita!

Tutustu netissä. Kysy OmaVahdin Sonoff demolaitteen tunnus sähköpostilla!

Sonoff POW R2 – WiFi Virtakytkin 16A + Etäluettava sähkömittari

Sonoff POW R2 älykytkin soveltuu sähkölaitteen kulutuksen mittaamiseen, sekä aika- ja etäohjaamiseen. Älykytkin liitetään WiFi verkkoon, ja asennetaan laitteen syöttöjohtoon tai ryhmäkeskukseen johdonsuojan jälkeen.

Ilmainen eWeLink sovellus toimii Apple ja Google Android kännyköissä ja tablet koneissa. Kännykkä sovelluksella näet reaaliajassa älykytkimen tilan, läpi menevän virran [A], tehon [W] ja jännitteen [V], sekä aikajakson kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh].

Sonoff laitteet toimivat firmware päivityksen jälkeen myös Apple Homekit ohjelmistolla. Tutustu myös OmaVahti verkkokaupan DoHome laitteisiin, jotka ovat Apple Homekit yhteensopivia tehdastoimitetulla alkuperäisellä firmwarella.

Sonoff laitteiden puheohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta. IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin.

Sonoff älykytkimen ominaisuuksiin voit tutustua kotona OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän avulla. Kysy käyttäjätunnus asiakaspalvelusta!

1 arvio tuotteelle Sonoff Sähkömittari Virtakytkin 16A

  1. Jouko

    Hyvin näyttää kulutuksen ja hinnan. Ohjelmoitaessa ohjeessa ei mainintaa salasanasta eikä pelkästään 2,4Ghz wifistä.. eli wifi purkilta ohjemoida 5Ghz lähetys pois niin hyvin parittui, salasana 12345678 löyty netistä. Hyvä valinta asuntovaunun päävirran ohjaukseen sekä hinnan seurantaan alueen taksan mukaan, joka ohjelmoitavissa sovelluksessa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...