WiFi ulkoreititin 2.4 GHz

TP-Link WiFi 2.4 GHz ulkoreititin

Älykoti laitteiden konffaus onnistuu OmaVahdin asiantuntijoilta nopeasti ja helposti. Konffauspalvelu sisältää seuraavat palvelut ja laitteet:

  • Omavahti älykoti laitteiston konffaus asiakkaan toiveiden mukaan
  • Tarkastettu Huawei 4G reititin WiFi
  • 4G reitittimen WiFi ja muiden asetusten konffaus

OmaVahti antaa kaikille laitteille normaalin 24kk vaihtotakuun.

42,90

Varasto loppu

TP-LINK TL-PA7017P Powerline adapterit 2 kpl

Älykoti laitteiden konffaus onnistuu OmaVahdin asiantuntijoilta nopeasti ja helposti. Käytämme kaikkia myymiämme tuotteita omissa kohteissamme ja olemme käyttöönottaneet satoja älykoti järjestelmiä. Homma hoituu helposti ja nopeasti kiinteään hintaan, ja myös jälkeenpäin etänä tehtävät muutostyöt järjestelmän toimintoihin kuuluvat hintaan.

Konffauspalvelu sisältää seuraavat palvelut ja laitteet:

  • Omavahti älykoti laitteiston konffaus asiakkaan toiveiden mukaan
  • Huawei 4G reititin WiFi
  • 4G reitittimen WiFi ja muiden asetusten konffaus

Käyttöönottopalvelu sisältää 2-4 vuoden ikäisen toimivuustarkastetun ja valmiiksi konffatun Huawei 4G WiFi reitittimen. Mökkipaikkakunnalla ei ole uusinta 5G tekniikkaa, ja edellisen sukupolven 4G laite riittää nopeuden puolesta hyvin älykoti käyttöön. Lisäät vain SIM-kortin reitittimeen ja järjestelmä on käyttövalmis.

OmaVahti antaa kaikille laitteille normaalin 24kk vaihtotakuun. Kun kerrot käyttöpaikan, niin tutkimme kuuluvuuskartat ja suosittelemme osoitetiedon perusteella kuuluvuudeltaan parasta 4G verkkoa. Laitenetti S liittymät maksavat kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla 2-5 €/kk. Kysy lisää!

Tutustu Telldus ZNET älykoti järjestelmän aloituspakettiin. Telldus älykodilla automatisoit koko talon – Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat ovien kulkua ja pihaa, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi ulkoreititin 2.4 GHz”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...