WiFi Seinäpistorasia +Mittari

, , , , , , , ,

WiFi Seinäpistorasia Sähkömittari

WiFi seinäpistorasia, W tehomittari ja kWh sähkömittari. Oletko halunnut tietää ilmalämpöpumpun sähkönkulutuksen tai miettinyt jäikö silitysrauta tai kahvinkeitin päälle?

Voit ohjelmoida pistorasian kytkemään sähkölaite OFF 24x päivässä, niin sinun ei tarvitse enää koskaan miettiä jäikö silitysrauta päälle. Päällekytkentä (ON) tapahtuu helposti oikeassa yläkulmassa olevasta napista tai kännykkä sovelluksella. Etäohjaus onnistuu kännykällä myös kodin ulkopuolelta, ja voit tarkastaa ettei pistorasiassa näy sähkönkulutusta.

  • Älypistorasia liitetään WiFi -verkon kautta suoraan nettiin
  • Ohjaa laitteita On-Off kännykkä appilla ja aikaohjelmalla
  • Viikkokalenteriin voit määritellä useita aikaohjelmia ja On/Off kytkentöjä
  • TIMER -toiminto kytkee sähköt Off määrätyn ajan kuluttua
  • Ilmainen Apple IOS ja Google Android sovelluskaupasta tai QR-koodilla
  • Tehonkesto max 3680W / 16A. Jännite 220-240V AC 50Hz

Turvapistorasia on myös sähkömittari. Se näyttää reaaliajassa pistorasiakytkimeen liitetyn laitteen hetkellisen ottotehon [W], verkon jännitteen [V] ja kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh]. Laitteiden sähkönkulutuksen reaaliaikaista seurantaa varten suunniteltu mittari soveltuu myös ilmalämpöpumpun, lämmistyslaitteiden tai pumppujen toiminnan seurantaan.

47,90

10 varastossa

Etäohjattava WiFi seinäpistorasia, tehomittari ja sähkönkulutusmittari

WiFi seinäpistorasia soveltuu kodin tai toimiston yksittäisten sähkölaitteiden, kuten ilmalämpöpumpun, lämminvesivaraajan tai vastaan viikkokello ohjaukseen sekä sähkönkulutuksen seurantaan. WiFi seinäpistorasia vaihdetaan normaalin pistorasian tilalle ja liitetään suoraan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen sovellus toimii kännykässä (Apple iOS ja Google Android App) ja se avulla voit ohjata esim. kahvinkeitintä tai silitysrautaa. Kännykässä toimivasta Appista pystyt näkemään reaaliajassa tehonkulutuksen [W] ja jännitteen [V] sekä jakson sähkökulutuksen [kWh].

Sähkömittari viikkokello seinäpistorasian sähkönumero on 25 281 00.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua eri älykoti järjestelmien ominaisuuksiin helposti kotona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Seinäpistorasia +Mittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...