Lattialämmitystermostaatit

Näytetään tulokset 1–12 / 15

Lattialämmitystermostaatit ohjaavat talon tai huoneiston lattialämmitys järjestelmän toimintaa verraten mitattua lämpötilaa ja asetettua tavoitelämpötilaa.

Perinteinen lattialämmitystermostaatti on varustettu pyöritettävällä kytkimellä (potentiometrivastus), jolla säädetään tavoitelämpötilaa. Digitaalinen huonetermostaatti mahdollistaa tavoitelämpötilan tarkemman säädön, sekä mitatun lämpötilan näytön. Lisäksi joissakin malleissa on tavoitelämpötilan viikkokello ajastin.

Älytermostaatti liitetään langattomaan WiFi tai Zigbee -verkkoon ja kännykkäsovellukseen. Älytermostaatti mahdollistaa lämpötilan etäseurannan ja alilämpö/jäätymisvaara hälytykset kännykkään, sekä tavoitelämpötilan säädön etänä kännykkäsovelluksella ja lämmityksen ajastuksen helposti viikkokellon avulla.

THEMO pörssisähkö älytermostaatti ymmärtää myös sähkön tuntihinnan, ja ajastaa lämmityksen toimimaan pörssisähkön edullisten tuntien aikaan. THEMO DIN pörssisähkö hintarele toiminto mahdollistaa kontaktori ohjattujen lämminvesivaraajien ja lattialämmityksien käytön ajastamisen edullisille tunneille. Meiltä löytyy myös maalämpöpumpun pörssisähköohjaus ratkaisu.

Tutustu laitemalleihin ja kysy suositusta OmaVahdin asiakaspalvelusta. Klikkaa WhatsApp ikonia sivun oikeassa alareunassa!