Langattomat Lämpömittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 36

Langattomat Lämpömittarit ja Termostaatit

Langattomat lämpömittarit soveltuvat huvilan, omakotitalon tai liikekiinteistön omistajalle tai talonmiehelle valvontatyökaluksi lämmityslaskun järkeistämiseen. Kiinteistö omistajan ja talonmiehen on hyvä miettiä lämmityksen säätöjä ja lämmityksestä aiheutuvia kuluja viimeistään elo-syyskuussa. Kun laitteiston säädöt laitetaan kuntoon jo syksyllä, niin koko lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti koko kauden ajan.

Kaksi tärkeää kysymystä:

  1. Lämmitätkö harakoille?
  2. Kun lasket lämpötilaa energian säästämiseksi, niin näetkö muutokset helposti ja saatko hälytyksen jäätymisvaarasta jos jokin menee vikaan?

Tiedätkö lämmityksestä seuraavia asioita

  • Mikä on huoneiden keskilämpötila ja saatko niistä grafiikkaa/tilastoja?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu euroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan? Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

Etäluettavat lämpömittarit tuottavat informaatiota pilvipalveluun. Seuraamalla sisä- ja ulkolämpötila graafeien seuraaminen auttaa sinua tekemään päätöksiä, jotka alentavat lämmityskustannuksia. Varsinkin viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa lämmityksen etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmityskuluissa. Jos kohteessa työskennellään vain arkisin, niin lämmitystä voidaan huoletta vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-5°C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai maanantai yön aikana.

Lämpömittari valikoimastamme löytyy erilaisia lämpömittareita moneen tarpeeseen. TUYA Smart ja Telldus järjestelmät ovat päteviä keräämäänja havainnolistamaan langattomien lämpömittareiden ja -antureiden tuottamaa dataa.

Tutki alkuun näiden tuotemerkkien langattomia lämpömittareita, ja lähetä meille sähköpostia tai soita. Keskustelemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet.