Ale!

Aurinkosähkömittari

, , , , , , , , , , , , ,

Aurinkosähkö pihtivirtamittari ja virtakytkin

Aurinkosähkö ohjausrele paketti sisältää DIN-kiskoon asennettavan WiFi virtakytkimen 40A  ja pihtivirta sähkömittarin. Virtapihti mittaa aurinkopaneelien sähköntuotannon tehon reaaliajassa invertteriltä ryhmäkeskukseen lähtevästä vaihejohdosta.

  • Kun aurinkopaneelien sähköntuotanto ylittää valitun tehorajan, niin ohjausrele kytkee lämminvesivaraajan tai lämmityslaitteet päälle
  • Lämmityksen poiskytkentä tapahtuu laitteen oman termostaatin ohjaamana, tai aurinkosähkö ohjausrele katkaisee sähkönsyötön  kun aurinkopaneelien tuottama sähköteho laskee alle määritellyn rajan

Lämmityslaite kannattaa kytkeä 3-vaihe kontaktoriin, jota ohjataan aurinkosähkö ohjausreleen AC jännitteellä. WiFi virtakytkimen perässä voi olla myös useampia kontaktoreja. Mikäli lämmityslaitteet halutaan käynnistää eri tehotasolla, niin jokaista tehotasoa varten järjestelmään voidaan lisätä 3-vaihe WiFi virtakytkin, tai toinen 1-vaihe virtakytkin ja kontaktori.

 

149,90

2 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUYA Smart aurinkosähkö ohjausrele DIN ja pihtivirta sähkömittari

Aurinkosähkö ohjausrele paketti sisältää WiFi virtakytkimen 40A ja kuvissa näkyvän pihtivirta sähkömittarin. Avattava ja halkaistava virtapihti asennetaan mitattavan vaihejohdon ympärille, ja johdonsuojan kokoinen  mittarilaite ryhmäkeskuksen DIN-kiskoon. Laitteet liitetään WiFi -verkon kautta nettiin, eli ei tarvetta yhdyskäytävälle (hub, gateway).

Pihtivirta sähkömittari soveltuu aurinkopaneelien tuotannon tai yksittäisen paljon tehoa ottavan laitteen sähkönkulutuksen seurantaan. Käyttökohteita ovat myös sähköautojen latauslaitteet, lämmitysjärjestelmät kuten VILP ja maalämpöpumput.

Tehoa ja sähkönkulutusta on mahdollista tarkastella reaaliajassa TUYA sovelluksella. Kännykkäsovelluksesta näkee reaaliajassa verkon jännitteen [V], ottotehon [W], virran [A] sekä jakson päivä ja kuukausikohtaisen sähkökulutuksen [kWh], ja virtakytkintä voidaan ohjata näiden mittaussuureiden perusteella. Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoista

Technical data

  • Rated Voltage AC 230V 50Hz
  • Measurable Current Range 0.2 – 50A (CT 50A) and 50 – 63A (CT 63A)
  • WiFi 802.11b Frequency 2.4 GHz
  • Mounting DIN Rail 35mm (EN 60715)
  • Ambient Temperature Range -10°C ~ +55°C

App display

  • Today Ele [kWh], Current Ele [mA], Current Power [W], Current Voltage [V], Total Ele [kWh]

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua sähkömittariin, ja älykotijärjestelmien ominaisuuksiin omalla kännykällä tai tietokoneelta. Kysy demotunnus asiakaspalvelusta!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurinkosähkömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...