Etäluettava Lämpömittari

, ,

Langaton Energomonitor Thermosense Lämpömittari

Energomonitor nettipalvelussa on erinomaiset graafit ja pystyt tarkastelemaan useaa lämpöanturia yhtäaikaisesti samassa graafissa. Yksittäisen lämpöanturin viikon mittaustulosten ”HeatMap” seuranta tuntitasolla sekä lämpötilan vertailu edellisen päivän tai kuukauden mittaustuloksiin mahdollistavat monipuolisen mittaustulosten analysoinnin.

  • Mittausalue -20°C ~ +60°C, resoluutio ±0.1°C ja tarkkuus ±1°C
  • Anturi lähettää lämpötilatiedon 90s välein
  • Ilmavirtaus kotelon läpi kahdelta sivulta, lämpöanturi on kotelon sisällä
  • Energiapihi langaton ”Chirp” 433 MHz radioyhteys, paristonkesto yli 2 vuotta
  • Käyttö edellyttää Energomonitor Homebase keskusyksikköä

OmaVahdin valikoimasta löytyy ~20 erilaista langatonta etäluettavaa lämpömittaria. Tutustu WiFi verkkoon liitettäviin Tuya diginäyttö ja Apple HomeKit järjestelmän DoHome lämpömittareihin, ruotsalaisen Telldus älykoti järjestelmän neljän etäluettavan lämpömittarin aloituspakettiin sekä Sonoff termostaatti virtakytkimeen. Katso tuotteet alta tai klikkaa WhatApp chattiin kysy suositusta!

56,90

9 varastossa

Etäluettava Energomonitor Thermosense Lämpömittari

OmaVahti maahantuo 15 eri laitemerkin älykotilaitteita erityisesti lämpötilan ja sähkönkulutuksen reaaliaikaiseen seurantaan, ja käyttökokemusien perusteella Energomonitor on paras tehokäyttäjälle. Jos kiinteistössä kuluu sähköön yli 50k€ vuodessa, niin 700€ investointi Energomonitor järjestelmään maksaa itsensä takaisin alentuneena sähkölaskuna tyypillisesti 1-4  kuukauden aikana.

Energomonitor nettipalvelussa voit tarkastaa lämpötilan sekä sähkön- ja vedenkulutuksen mittaustuloksia ja -jaksoja erittäin joustavasti. Pilvipalvelussa mittaustuloksia säilytetään vähintään 5 vuoden ajan ilman keskiarvoistamista, joten Energomonitor soveltuu hyvin teollisen prosessin lämpötilojen ja sähkönkulutuksen tarkkailuun.

Energomonitor Thermosense lämpömittarin ominaisuudet:

  • Yhteensopiva Energomonitor Homebase keskussyksikön kanssa, vähävirtainen ”Chirp” 433 MHz radioyhteys
  • Mittari soveltuu sisäkäyttöön IP20
  • Paristot 1.5V / 2x AAA. Alkaliparistojen kesto vähintään 2 vuotta
  • Koko 75 x 75 x 25 mm
  • Paino 66g

Tutustu myös Energomonitor 3-piste lämpömittariin. Sen IP65 kotelo on pöly- ja vesitiivis, ja lämpöanturien mittausalue on perusmallia laajempi -40°C ~ +120°C.

OmaVahti älykoti DEMO on kätevä tapa tutustua järjestelmän käyttöön kotoa omalla iPadillä tai tietokoneella. Kysy demojärjestelmien tunnukset asiakaspalvelusta!

Paino 0,066 kg (kilogramma)
Mitat 7,5 × 7,5 × 2,5 cm (senttimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Etäluettava Lämpömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...