UVC Desinfiointilaatikko

, ,

UVC Desinfiointilaatikko Pientavaroille

Kannettava kirjan kokoinen kokoinen UVC valolaatikko desinfioi 15-30 minuutissa kännykät, avaimet, uudelleen käytettävät kasvomaskit, meikkausvälineet sekä monet muut pienet instrumentit. Laitteen lähettää UVC valoa aallonpituuksilla 185-245 nm, jotka näemme väriltään sinertävänä valona. UVC valo desinfektoi pilkkomalla viruksen tai bakteerin DNA ja RNA ketjuja.

Kannettavan akkukäyttöisen BlitzWolf UV + O3 desinfiointilaatikon tekniset tiedot:

  • Tappaa 99,9% patogeeneistä
  • Laatikon sisämitat P199 x L105 x K30 mm
  • UVC valo käynnistyy etureunan nappia painamalla
  • Akkukäyttöinen. Lataa puhelimen USB-laturilla 5V / 1A
  • Sisäkäyttöön IP20. Paino 247g
  • Laitteen ulkomitat P231 x L127 x K47 mm
  • Takuu 1v. Hyväksynnät: CE, RoHS

Auringosta UV-säteilyltä pyrimme suojautumaan vaatteilla, päähineillä ja aurinkorasvoilla, mutta Ultra Violet valon aallonpituuksista on hyötyä viruksia ja bakteereja vastaan. Kesällä auringossa kuivatettu valkopyykki tuoksuu raikkaalta ja se on auringon UV-säteilyn ansiota.

69,80

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Ultra Violet UV valon perinteiset käyttökohteet

UV valoa lähettäviä desinfiointilaitteita on valmistettu jo 70-luvulta lähtien loisteputkitekniikan avulla. Niitä on käytetty ruoan tuotantolinjoilla pakkausmateriaalien desinfiointiin, sekä vesilaitoksissa juomaveden vedenpuhdistukseen ilman kemikaaleja. Loisteputken valmistusprosessi tunnetaan hyvin ja valitsemalla sen sisälle sopiva kaasuseos, lamput on saatu säteilemään tarkalleen valon 254nm aallonpituutta. Tuon valon aallonpituuden desinfektoivat ominaisuudet on tarkkaan tunnettua koeteltua tekniikkaa.

 

Ultra Violet C LED valot ovat uutta tekniikkaa

Viimeisten vuosien aikana toimistojen, kauppojen ja parkkihallien loisteputkia on vaihdettu kiihtyvällä tahdilla energiatehokkaisiin LED valaisimiin. LED teknologialla toteutetaan myös desinfektointiin käytettävät UVC LED valot. LED polttimon valo on erittäin tarkasti säädettävissä niin valon intensiteetin ja aallonpituuden kuin syttymisen ja sammumisen suhteen. Lisäksi LED teknologian energiantarve on pieni, eikä valaisin tuota liiemmin lämpöä. Pienen kokonsa vuoksi LED polttimot ovat sopivat myös UVC desinfektointi laatikkoon.

 

Lue lisää Ultra Violet valon spektristä ja kuinka se pilkkoo DNA ketjuja
STT Info – Helsingin yliopiston testi: SARS-CoV-2 kuolee UVC-valoa käyttävässä latauskaapissa
How UVC Works
UVC Facts

 

Ratkaisut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “UVC Desinfiointilaatikko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...