TUYA Zigbee + Bluetooth Hub

, , , , ,

TUYA Zigbee Bluetooth Keskusyksikkö USB

TUYA hub on keskusyksikkö Zigbee ja Bluetooth laitteiden ja WiFi -verkon välillä. Hub liitetään WiFi -verkkoon ja paritetaan TUYA Smart kännykkäsovelluksen kanssa. Se välittää viestit pilvipalveluun ja sieltä edelleen TUYA Smart kännykkäsovellukseen. TUYA sovelluksella voidaan hallita samanaikaisesti Zigbee sekä WiFi laitteita ja antureita.

Tutustu OmaVahti verkkokaupan Zigbee laitteisiin:

TUYA Smart on erittäin suuri älykotilaitteiden ekosysteemi. Vuonna 2022 markkinoilta löytyy 250.000 erilaisia TUYA Smart yhteensopivaa laitetta, ja 8.000+ laitevalmistajaa tekee TUYA yhteensopivia laitteita. Moni iso laitevalmistaja jättää mainitsematta TUYA yhteensopivuudesta, joten kannattaa tarkastaa Powered by TUYA logo laitepaketista.

59,90

14 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUYA Zigbee + Bluetooth Gateway USB

TUYA Zigbee + Bluetooth Hub toimii tyypillisesti WiFi laitteilla aloitetun TUYA Smart älykoti järjestelmän laajennuksena, tai sitten Home Assistant tai vastaavaa järjestelmää ylläpitävän asiantuntijan pääasiallisena anturiverkon keskusyksikkönä. TUYA Smart älykotijärjestelmä rakennetaan tyypillisesti vaiheittain, alkaen etäluettavasta WiFi lämpömittarista tai etäohjattavista sähköpistokkeista.

TUYA järjestelmän laajentaminen Zigbee hub keskusyksikön avulla

Kun TUYA Smart järjestelmä halutaan laajentaa kymmeniä älylaitteita sisältäväksi järjestelmäksi, langattoman WiFi verkon vaatima ylläpito alkaa jo vaatimaan panostusta. Langaton Zigbee tarjoaa tietoturvaa ja luotettavuutta helpommin, sillä Zigbee verkon Mesh reititysominaisuudet (self configuring, self healing) helpottavat uusien laitteiden (node) liittämistä verkkoon. Nämä ominaisuudet helpottavat Zigbee verkon ylläpitotyötä.

Jatkuvasti verkkovirtaan liitetyt laitteet myös laajentavat Zigbee verkon kuuluvuutta automaattisesti, ja kiinteästi rakennukseen asennetut laitteet muodostavat kiinteistön alueelle pysyvän langattoman verkon älykoti laitteille. Jatkuvasti verkkovirtaan liitettyjä laitteita ovat tyypillisesti

Zigbee verkkoratkaisun ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä pinta-alaltaan laajemmissa kiinteistöissä, koska tällöin ei tarvitse luottaa tilan käyttäjän tai vuokralaisen (häiritsemään) WiFi -verkkoon talotekniikan tiedonsiirrossa.

TUYA Bluetooth Zigbee Hub Specifications

Uusi malli, tiedot puuttellisia. HUOM! Kuvat vanhasta mallista jossa pelkkä Zigbee radio.

Perustietoa TUYA Smart sovelluksesta

  • TUYA Smart sovellus kännykälle löytyy Apple iOS tai Google Play sovelluskaupasta
  • Pääkäyttäjä voi jakaa käyttöoikeuksia myös muille lähipiirin käyttäjille
  • Lähipiirin käyttäjät ja käyttäjäryhmät vastaanottavat järjestelmään liitettyjen määrättyjen antureiden hälytysviestejä
  • Ilmainen käyttö – Sovellus, käyttö ja Appin sisäiset viestit (tekstiviestit ovat maksullisia)
  • TUYA Smart anturit, kytkimet ja sovellus soveltuvat moniin erilaisiin älykoti järjestelmiin.

 

Yhteystekniikka

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUYA Zigbee + Bluetooth Hub”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...