Ale!

WiFi Virtakytkin 15A Johtoon

, , , ,

BlitzWolf BW-SS1 Wi-Fi Virtakytkin Johtoon

 • Edullinen ON-OFF -virtakytkin johtoon
 • Liitetään WiFi -verkon kautta nettiin
 • Voit ohjata laitteita ON-OFF kännykällä tai aikaohjelman mukaan
 • Pilvipalveluun voit määritellä kytkimelle aikaohjelman vaikka ulkovalojen ohjaamiseksi
 • TIMER -toiminto kytkee sähköt OFF määrätyn ajan kuluttua
 • Lataa sovelluskaupasta ilmainen Apple IOS tai Google Android App linkkien kautta tai helposti QR-koodilla
 • Kysy OmaVahdin demolaitteen tunnus sähköpostilla
 • Jännite AC 220-240V, tehonkesto max 3450W / 15A

Tutustu myös Telldus älykoti järjestelmään, jonka avulla automatisoit koko talon. Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat ovien kulkua ja pihaa, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa.

34,90 29,90

BlitzWolf BW-SS1 Wi-Fi virtakytkin

Edullinen etäohjattava virtakytkin kohteeseen jossa tarvitaan laitteen etäohjausta. Etäohjattava BlitzWolf BW-SS1 Wi-Fi virtakytkin soveltuu muutaman laitteet etäohjaukseen. Et tarvitse erillistä älykotiohjainta, vaan BlitzWolf virtakytkin liitetään suoraan Wi-Fi -verkkoon.

Ilmainen sovellus toimii Apple IOS ja Google Android kännykässä tai tabletissa. Sen avulla etäohjaat esim. ulkovaloja tai lämminvesivaraajaa. Kännykässä toimivasta Appista pystyt vaihtamaan kytkemään ON-OFF joko manuaalisesti tai aikaohjelman perusteella. Timer toiminnolla voit ajastaa laitteen toimimaan valitus ajan.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta. Tutustu myös blogissa kuvattuun Telldus huvilan etäohjaus- ja valvontajärjestelmään sekä testaa etänä laitteita OmaVahdin demojärjeslmän kautta.

1 arvio tuotteelle WiFi Virtakytkin 15A Johtoon

 1. Matti Suursaari

  Näppärä WiFi-verkon kautta nettiin liitettävä ON-OFF kytkin + sähkönkulutusmittari. Kännykkä appin saa ladattu helposti pakkauksesta löytyvän QR-koodin avulla. Appilla voi kytkeä laitteita ON-OFF sekä tehdä aikaohjelmia, joilla valot saa syttämään määritellyn aikataulun mukaisesti. Edullinen ratkaisu pieneen ohjaustarpeeseen, koska kytkin ei tarvitse erillistä älykotiohjainta.

  Matti Suursaari, Kotka

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...