Kosteusmittarit

Näytetään tulokset 1–12 / 16

Kosteusmittarit

Aiheuttaako ilmankosteus ongelmia ja jopa homehtumisen vaaran kiinteistöllesi?

Ilmankosteusmittari on tärkeä apuväline liikekiinteistön, omakotitalon tai huvilanomistajalle. ”Talonmiehen” on hyvä miettiä lämmityksen säätöjä ja lämmityksestä aiheutuvia kuluja aina lämmityskauden alussa loka-marras-joulukuussa. Kun laitteiston säädöt laitetaan kuntoon ennen pakkaskautta, niin kohteen lämmitys tapahtuu energiatehokkaasti ja taloudellisesti.

Tiedätkö lämmityksestä seuraavia asioita?

  • Mikä on huoneiden ilmankosteus ja keskilämpötila?
  • Saatko niistä grafiikkaa/tilastoja ja hälytyksiä vaarasta?
  • Paljonko lämmitykseen kuluu euroja/sähköä/öljyä pakkaspäivässä ja talvikuukauden aikana?
  • Onko ilmanvaihto täysillä läpi vuoden myös kovimpien pakkaspäivien aikaan?
  • Milloin ilmanvaihdon suodattimet on vaihdettu viimeksi?

OmaVahti älykotijärjestelmän kosteusmittari sekä sisä- ja ulkolämpötilojen graafit auttavat sinua alentamaan lämmityskustannuksia. Varsinkin viikkoja tyhjillään olevissa kakkosasunnoissa etäohjauksella saavutetaan suuria säästöjä lämmmityskuluissa. Jos kohteessa työskennellään vain arkisin, niin lämmitystä voidaan vähentää perjantaisin puolen päivän jälkeen 2-4C ja palauttaa normaalilämpö sunnuntai iltana.

Lämpömittari valikoimastamme löytyy erilaisia lämpömittareita moneen tarpeeseen. Telldus ZNET on pätevä ohjain keräämään lämpömittareiden tuottamaa informaatiota.

Tutki laitteita, lähetä meille sähköpostia tai soita. Keskustelemme mieluusti lisää teidän mittaustarpeesta ja autamme valitsemaan tarpeeseen sopivat laitteet.