Telldus Tuplalämpömittari

, , ,

Telldus Tuplalämpömittari ja Kosteusanturi

Langaton etäluettava tuplamittari soveltuu talon tai huvilan ulko- ja sisälämpötilan seurantaan, sekä alilämpö valvontaan ja jäätymisvaara hälytyksiin. Lämpömittari liitetään osaksi Telldus ZNET älykoti järjestelmää.

  • Mitta-alueet: Lämpötila -40°C ~ +50°C, Kosteus 20 ~ 95 %RH
  • Mittaustarkkuus: Lämpötila +/-2°C, Kosteus +/-5 %RH
  • Tuloksien resoluutio Lämpötilat 0,1°C, Sisätilan kosteus 1 %RH
  • Lämpömittari on yhteensopiva Telldus älykoti ohjaimen kanssa
  • Mittaustulosten päivitys 2-5 min välein pilvipalveluun
  • Ulkolämpötilan anturin paksuus 8mm, pituus 28mm ja johdon pituus noin 1m
  • Lämpömittarin 2x AA-paristot (ei mukana) kestävät noin 18kk
  • Langaton 433 radioyhteys, signaalin kantavuus noin 20m
  • Roiskevesisuojattu IP44

19,90

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Langaton Tuplalämpömittari ja Sisäkosteusmittari

Tuplalämpömittari ja sisäkosteusmittari on yhteensopiva Telldus älykoti ohjaimen kanssa. Ulkolämpötila-anturi on 1m johdon päässä ja kosteusanturi sisällä mittarin kotelossa. Lämpömittarin näytössä näkyy jatkuvasti sisä- ja ulkolämpötila ja ilmankosteus sisällä.

Telldus lämpömittarin ja pilvipalvelun avulla voit tehdä huvilan jatkuvan lämpötilavalvonnan (alilämpö, jäätymisvaara). Hälytykset tulevat suoraan kännykkääsi Telldus sovelluksen sisäisenä viestinä, sekä muillekin huvilan ”talonmiehille” tekstiviestinä ja sähköpostilla. Lämpötilaan ja ilmankosteuteen perustuvien IF->THEN hälytyssääntöjen ohjelmointi tapahtuu helpostin graafisen käyttöliittymän kautta.

Mittarin paristonkesto on noin 18kk. Lämpömittarin pariston varaustila ei välity Telldus älykotiohjaimelle. Huvilan lämpötilojen etäseurannan suosittelemme rakentamaan 3-4 lämpömittarin avulla ja sijoittamaan ne eri puolille taloa. Tällöin myöskään yhden lämpömittarin paristojen loppuminen ei vielä aiheuta tietokatkosta.

Tutustu myös Sensative Strips vesivuotoanturiin ja valoisuusmittariin. Näissä laitteissa on nimensä mukaisen perustoiminnon lisäksi myös lämpömittari ja 10v paristonkesto tekee niistä huolettomia käyttää.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Telldus Tuplalämpömittari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...