Ale!

WiFi Älykytkin Mini

, , , , , ,

WiFi Älykytkin Valokatkaisijan Päivitykseen

WiFi älykytkin soveltuu mallista riippuen 1-2 valaisimen tai valaisinryhmän etäohjauksen ja ajastuksen kännykällä, ja mahdollistaa valojen ohjauksen myös perinteisesti valokatkaisijasta. Pienikokoinen älykytkin liitetään WiFi verkkoon ja asennetaan kytkentärasiaan vanhan valokytkimen taakse.

  • Mallista riippuen tehonkesto 1x 10A / 2300W tai 2x 5A / 1150W
  • Älykytkimen viikkokalenteriin voi määritellä useita aikaohjelmia
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta
  • Virtakytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin eli et tarvitse älykoti ohjainta (hub)
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön
  • HUOM! Ilmoita haluamasi malli tilauksen lisätiedoissa

24,99

19 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

WiFi Älykytkin Mini Kytkentärasiaan

Pienikokoinen WiFi älykytkin mini mahtuu kytkentärasiaan valokytkimen alle ja se soveltuu 1-2 valaisinryhmän ohjaukseen perinteisesti keinukytkimellä ja etänä kännykällä. Älykytkin liitetään suoraan langattomaan WLAN -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta (hub, gateway). Ilmainen Tuya Smart Life sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android).

WiFi älykytkimen mallista riippuen voit ohjata joko yhtä max 2300W / 10A tai kahta max 1150W / 5A sähkölaitetta tai valoa. Mainitse haluamasi malli tilauksen lisätiedoissa, hinta on sama molemmille. Tutustu myös 16A malliin.

Älykytkimen ominaisuudet ja käyttöönotto on kerrottu kattavasti tässä video-ohjeessa.

Äkytkimen paritus WiFi -verkkoon on ohje alkaa videon 4:09 kohdalla. Lyhyesti kerrottuna virtakytkimen saa paritustilaan kääntämällä johdonsuojaa nopeasti 5x ON-OFF-ON-OFF-ON, jonka jälkeen kytkimestä alkaa kuulumaan jatkuva nopea piip-piip-piip ääni noin 2min ajan. Mikäli teit tuon ON-OFF-ON-OFF-ON liian hitaasti, niin kuuluu hidas piip-piip-piip. WiFi verkko nimeltä Smart-Life-xxx ilmestyy näkyviin, mutta paritus ei onnistu.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää älykytkimen myös muihin järjestelmiin. Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa Tuya Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Älykytkin Mini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...