WiFi Älykytkin 63A

, , , , , , , ,

WiFi Älykytkin 63A

Etäohjattava WiFi älykytkin laitteen avulla ohjaat sähkölaitteen virrat On-Off etänä sovelluksesta tai viikkokello ajastimen mukaan. eWeLink sovelluksella hallittava älykytkin soveltuu 3-vaihe kontaktorin tai muun 1-vaihe sähkölaitteen ohjaukseen.

 • Etäohjaa ja ajasta sähkölaitteita viikkokalenterin mukaan
 • Timer -toiminto kytkee sähköt Off määrätyn ajan kuluttua
 • Älykytkin liitetään suoraan WiFi -verkkoon
 • Lataa ilmainen eWeLink sovellus Google Play tai Apple kaupasta
 • Tehonkesto max 63A
 • Jännite AC 220-240V 50Hz.

HUOM! Tutustu myös sähkömittari ominaisuudella varustettuun malliin. Se soveltuu paremmin suuritehoisen 1-vaihe sähkölaitteen ohjaukseen. Erikseen hankittavan Qilowatt palvelun avulla saat toteutettua myös pörssisähkön hintarele ohjauksen. Kysy OmaVahdin eWeLink demojärjestelmän tunnus sähköpostilla ja tutustu netissä!

59,90

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

WiFi älykytkin DIN-kiskoon

Älykytkin soveltuu sähkölaitteen etäohjaukseen ja ajastukseen viikkokalenterin perusteella. Älykytkin liitetään WiFi verkkoon ja paritetaan eWeLink sovellukseen, ja lopuksi se asennetaan ryhmäkeskukseen johdonsuojan jälkeen.

Älylaitteen ominaisuudet

 1. Remote control at anytime from anywhere
 2. Schedule / Timer / Loop timer
 3. Working Voltage AC 100 ~ 280V
 4. Mechanical Life – Over 100.000 times
 5. Working Temperature -25°C ~ +70°C

Ilmainen eWeLink sovellus toimii Apple ja Google Android kännyköissä ja iPad koneissa. eWeLink yhteensopivien laitteiden puheohjaus toimii Amazon Alexa ja Hey Google järjestelmien kautta. IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin.

eWeLink ja Sonoff älykytkimen ominaisuuksiin voit tutustua kotona OmaVahdin rakentaman demojärjestelmän avulla. Kysy käyttäjätunnus asiakaspalvelusta! Tutustu myös WattiVahti tehonäyttö sähkömittariin, jonka pulssilaskurin voi itse asentaa sähkömittarin vilkku-LEDin päälle kaksipuolisella tarralla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Älykytkin 63A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...