Invertteri TUYA WiFi

, , , , , ,

TUYA Mikroinvertteri 2*500W

Invertteri soveltuu aurinkopaneelien liittämiseen TUYA Smart älylaite järjestelmään ja kodin WiFi verkkoon. TUYA Smart -yhteensopiva mikroinvertteri on fiksu valinta kun haluat rakentaa aurinkoenergiajärjestelmän joustavasti, ja tarvittaessa kasvattaa aurinkovoimalan tehoa asentamalla aurinkopaneeleja useaan eri ilmansuuntaan.

TUYA yhteensopiva mikroinvertteri mahdollistaa kahden max 500W aurinkopaneelin kytkemisen. Mikroinvertterit on mahdollista ketjuttaa yhden vaiheen sähkötehon kasvattamiseksi. Mikroinvertterit voidaan kytkeä myös rinnan, ja rakentaa todellisen tarpeen mukaan aurinkosähköteho kolmeen eri vaiheeseen.

Mikroinvertteri on helppo asentaa ja ylläpitää. Invertterit integroituvat saumattomasti nykyiseen TUYA Smart älylaite järjestelmään, ja Smart Life sovelluksen avulla voit seurata aurinkovoimalan invertterin antamaa tehoa helposti. Myös lämminvesivaraajan ohjaus onnistuu mitatun tehon perusteella.

299,90

2 varastossa

TUYA Smart yhteensopiva mikroinvertteri 2* 500W aurinkopaneeleille

TUYA Smart -yhteensopiva mikroinvertteri on suunniteltu aurinkovoimalan liittämiseksi TUYA älylaite järjestelmään. Siihen voidaan kytkeä kaksi aurinkopaneelia, ja yksittäisen aurinkopaneelin max teho on 500W.

Mikroinvertterin käyttö tarjoaa useita etuja verrattuna perinteiseen 3-vaiheiseen invertteriin:

  1. Tehokkuus: Mikroinvertterit muuntavat DC-sähkön AC-sähköksi suoraan jokaisessa paneelissa, mikä vähentää energiahäviöitä ja parantaa järjestelmän yleistä tehokkuutta.
  2. Joustavuus: Koska jokainen aurinkopaneeli toimii itsenäisesti, mikroinvertterijärjestelmä on joustavampi ja skaalautuvampi. Voit lisätä paneelit yksi kerrallaan tarpeen mukaan.
  3. Suorituskyky: Mikroinvertterit mahdollistavat jokaisen paneelin suorituskyvyn seurannan erikseen, mikä auttaa tunnistamaan ja korjaamaan mahdolliset ongelmat nopeasti.
  4. Turvallisuus: Koska DC-sähkö muunnetaan AC-sähköksi paneelitasolla, mikroinvertterit vähentävät DC-sähköön liittyviä turvallisuusriskejä.

TUYA Smart -yhteensopiva mikroinvertteri on fiksu valinta kun haluat maksimoida aurinkoenergiajärjestelmän tehokkuuden ja joustavan laajennettavuuden. Invertteri on helppo asentaa ja ylläpitää, ja se integroituu saumattomasti nykyiseen TUYA Smart älylaite järjestelmään. Kännykkäsovelluksen avulla voit seurata aurinkovoimalan invertterin tuotantotehoa helposti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Invertteri TUYA WiFi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...