Kauko-ohjattavat pistorasiat 4A

, , ,

Kauko-ohjattavat Pistorasiat 1000W / 4A

Kauko-ohjattavat pistorasiat ja laadukas kaukosäädin, jossa on hyvä näppäintuntuma. Kauko-ohjattavan pistorasian avulla ohjaat max 4A sähkölaitetta paikallisesti kaukosäätimellä tai etänä Telldus kännykkä sovelluksella. Appilla voit ohjata laitteita myös aikaohjelman perusteella, tai kytkeä On-Off liiketunnistimen tai oven magneettikytkimen antaman ohjaussignaalin perusteella.

  • Kaukosäädin ja 3x kauko ohjattava pistorasia – Telldus 14278
  • Langaton 433 pistorasia on Telldus Znet ja Net yhteensopiva
  • Paikallinen ohjaus myös pistorasiassa olevaa nappia painamalla
  • Jännite AC 230V 50 Hz. Max kuorma resistiivinen 1000W / 4A
  • Sisäkäyttöön IP20. Takuu 1v

17,80

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kauko-ohjattavat pistorasiat Telldus älykoti järjestelmään

Kauko-ohjattavat pistorasiat toimivat pakkauksen mukana tulevalla kaukosäätimellä, ja lisäksi ne ovat yhteesopiva Telldus Znet ja Net älykoti ohjaimien kanssa. Langattoman kauko-ohjattavan pistorasian tunnistamiseen käytetään ”self learning” (itseoppivien) koodeja. Pistorasiat on myös helppo ”parittaa” kaukosäätimen sekä Telldus älykoti ohjaimen kanssa.

Käyttöalueen max etäisyys on noin 25m. Lue lisää ruotsalaisen Telldus laitevalmistajan nettisivuilta.

Mikäli älykoti ohjaimen ja pistorasian etäisyys on suurempi kuin 30m, kannattaa älykoti ohjaimen tavallisen antennin tilalle vaihtaa magneettijalka tehoantenni. Muut mahdollisuudet laajentaa kuuluvuutta ovat Z-Wave Range Extender toistin pistorasia tai etäohjattava WiFi pistorasia. Langattoman Z-Wave älykotiverkon kuuluvuus paranee myös lisäämällä järjestelmään tavallisia pistorasiakytkimiä, koska toimivat samalla toistimena ja laajentavat langattoman verkon kantavuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kauko-ohjattavat pistorasiat 4A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...