Lämpömittari WiFi TUYA

, , , , ,

WiFi Ilmankosteus ja Lämpömittari

WiFi lämpömittari TUYA soveltuu kodin, huvilan tai vastaavan kohteen jatkuvaan lämpötilan seurantaan ja etävalvontaan. Langaton lämpömittari liitetään suoraan WiFi reitittimeen, eikä se tarvitse toimiakseen keskitintä (hub). Selkeä diginäyttö kertoo lämpötilan ja ilmankosteuden. Automaattinen jatkuva lämpötilaseuranta mahdollistaa jäätymisvaara valvonnan ja alilämpö hälytykset suoraan kännykkääsi.

  • Lataa TUYA Smart sovellus kännykkään ja liitä huvilan WiFi -verkkoon
  • Mitta-alueet: Lämpötila -10°C ~ +55°C, Kosteus 0% – 100 %RH
  • Mittaustarkkuus: Lämpötila +/-0.3°C, Ilmankosteus +/-3 %RH
  • Näytön resoluutio: Lämpötila 0.1°C, Ilmankosteus 0.1 %RH
  • Mitat K64 x L64 x S26 mm. Paino 72g. Sisäkäyttöön IP20
  • Paristomalli 3x AAA heti toimitukseen (toimitetaan oletuksena
  • Micro-USB virransyötöllä +10€ hintta (pari jäljellä, mainitse tilauksen lisätiedoissa)
  • Ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä sovellus linkkien kautta

Testaa helposti omalla kännykällä ennen hankintaa. Kysy OmaVahdin demojärjestelmän tunnus sähköpostilla! Tutustu myös etäluettavaan TUYA Smart WiFi lämpöanturiin.

Alkuperäinen hinta oli: 49,90€.Nykyinen hinta on: 43,90€.

17 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etäluettava TUYA Smart Lämpömittari WiFi

Etäluettava WiFi lämpömittari ja ilmankosteus anturi sopii pienen kohteen etäseurantaan ja jäätymisvaara hälytyksiin. TUYA Smart älylaite alustan kanssa yhteensopiva lämpömittari liitetään suoraan WiFi verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen sovellus toimii Apple iOS ja Google Android toimii kännyköissä sekä iPad ja tablet koneissa.

Kaksi mallia – Paristo vai verkkovirtaan liitetty lämpömittari?

Paristoilla toimiva lämpömittari soveltuu asennettavaksi seinälle. Kun virtajohto ei ole häiritsemässä,  asennus on siisti. Kolmella AAA paristolla mittari toimii ainakin vuoden.

Lämpömittarin micro-USB malli soveltuu käytettäväksi pöydällä, pakkasessa sekä saarimökissä, jonne rospuuttokausi hankaloittaa kulkua osan vuotta. Lämpömittarin mukana toimitetaan micro-USB <-> USB johto, mutta virtalähteeksi pitää kierrätää vanhan Android puhelimen laturi. Katso myös TUYA Smart WiFi huonetermostaatit, joissa on integroitu lämpömittari ja samat alilämpö/jäätymisvaara hälytys toiminnot.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpömittari WiFi TUYA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...