Sähkömittari 3-Vaihe

, , ,

Energomonitor Powersense Sähkömittari 3-vaihe 80A

3-Vaihe sähkömittarin toimitussisältö on Energomonitor Homabase, lähetin ja 3x AC virtasilmukka

 • Reaaliaikainen 3-vaihe pihtivirtamittari joka päivittää tiedot nettiin 90s välein
 • Soveltuu 3-vaihe AC-sähkön kulutusmittaukseen (L1, L2, L3) tai kolmen erillisen laitteen sähkönkulutuksen mittaukseen tai aurinkosähkön tuotannon mittaukseen
 • Mitattavan kaapelin paksuus max 10 tai 12 mm riippuen valitusta mittapäästä. Tarjolla on myös 300A mittasilmukka 36mm kaapelille.
 • Vaatii toimiakseen Energomonitor mittausjärjestelmän keskusyksikön
 • Lähettimen kantavuus 30m. Toimii 2x AA paristoilla vähintään 2v
 • Laajennettavissa – keskusyksikköön voi liittää max 30 lähetintä (max 90 kpl AC virtasilmukoita)

111,00

Energomonitor Powersense – Etäluettava 3-Vaihe Sähkömittari

3-Vaihe sähkömittari sisältää kolme mittapäätä (virtasilmukka) ja lähetin. Virtasilmukoiden mittausalue on 0-80A (max tehonkesto 80A). Tutustu myös max 300A virtasilmukoihin. Lähettimen langaton kantavuus on max 30m.

Kaapelin max paksuus joko 10mm (mustat mittapäät, sopii pysyvään mittauskohteeseen ja ahtaaseen sähkökaappiin) tai 12mm (oranssit ”hauenleuka” mittapäät on helppo siirtää mittakohteesta toiseen, kooltaa suuremmat. Mittaa kaapelin paksuus ja ilmoita tilauksen lisätiedoissa kummat mittapäät haluat. Oletuksena toimitamme pienemmät 10mm mustat mittapäät kiinteää asennusta varten.

Energomonitor Powersense mahdollistaa sähkön 3-vaihe kulutusmittauksen tai kolmen erillisen laitteen virrankulutuksen mittauksen. ”Energon” avulla selvität helposti paljonko ilma- tai maalämpöpumppu, maalämpöpumpun lämmitysvastus, lämminvesivaraaja tai vastaavat laitteet kuluttavat sähköä. Mittasilmukat ja lähetin vaativat toimiakseen Energomonitor HomeBase keskusyksikön. Tutustu myös laitevalmistajan sivuihin.

1 arvio tuotteelle Sähkömittari 3-Vaihe

 1. Vesa Kallioniemi

  Omavahti suunnitteli ja toimitti Energomonitor mittausjärjestelmän meille hotellin energiankulutuksen seurantaan Kirkkonummen Evitskogiin. Seuraamme laitteilla sähkön- ja öljynkulutusta sekä lämpötiloja ja kosteutta. Energon nettipalvelun avulla olemme löytäneet isosta kiinteistöstä useita pieniä ja isoja energiaa tarpeettomasti kuluttavia puutteita ja toimintatapoja. Tarkkojen kulutustietojen perusteella olemme priorisoineet kehityskohteet kolmeen ryhmään, ja nyt alkuun ratkomme isoimmat ongelmat.

  Järjestelmä maksoi itsensä takaisin jo ensimmäisen puolen vuoden aikana – suosittelen!
  – Vesa

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...