TUYA virtakytkin DIN 3x 80A

, , , , , ,

Etäohjattava Viikkokello Virtakytkin DIN

WiFi virtakytkin DIN kiskoon on TUYA ekosysteemin laitteiden kanssa yhteensopiva sähkökytkin. WiFi virtakytkimen avulla voit etäohjata, ajastaa ja automatisoida sähkölaitteiden toimintaa TUYA Smart Life sovelluksella.

  • DIN kiskoon asennettava virtakytkin liitetään suoraan WiFi -verkkoon
  • Ei tarvetta erilliselle älykoti ohjaimelle
  • Max virta 3x 80A, jännite AC 220-240V 50Hz
  • Virtakytkin ohjaa kolmea vaihetta yhdessä
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoista

TUYA Smart järjestelmään voi liittää myös WiFi sähkömittarin, jonka mittaaman tiedon perusteella voidaan ohjata sähkönkulutusta esim. aurinkovoimalan tuotannon perusteella.

HUOM! Moni tämän tuotteen hankintaa pohtivista ymmärtää voimavirta sähkölaitteiden kytkennöistä riittävästi. Mikäli etsit ohjauslaitteista talosi lämmitysjärjestelmän ajastukseen tai pörssisähkö automatisointiin, niin ota pari valokuvaa ryhmäkeskuksesta ja laita ne WhatsApp chatin kautta OmaVahdin asiakaspalveluun. Samat ratkaisut toistuvat talosta toiseen, ja vartissa saat kokemukseen perustuvan arvion sopivista laitteista. Ehdotuksen kanssa on helppo aloittaa keskustelu paikallisen sähköasentajan kanssa.

139,90

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUYA Smart Life sovelluksella etäohjattava langaton virtakytkin DIN kiskoon

TUYA virtakytkin DIN kiskoon soveltuu max 80A 3-vaihe sähkökuormien etäohjaukseen ja ajastukseen ryhmä- ja alakeskuksissa. Laitevalmistajalta valikoimassa on 3x 16A malli, mutta 3x 80A mallissa releen kärjet on leveät ja sisäänostohinta sama. WiFi virtakytkintä hallitaan TUYA Smart sovelluksella ja se liitetään suoraan WiFi verkkoon, eli et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. Ilmainen sovellus toimii Apple iOS ja Google Android  kännyköissä.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin omalta koneelta.

TUYA Smart Life ekosysteemin laitteita valmistaa 8000+ eri laitevalmistajaa ja Suomessa niitä myydään mm. tuotemerkeillä Airam, Schneider Wiser, Philips, LIDL, TOMZN, Woox, OXT, EARU, Gosund ja BlitzWolf. Tässä vain muutama esimerkki tuotemerkeistä.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Saatat myös pitää...