Ale!

WiFi Älypistorasia IP44

, , , , , , ,

WiFi Älypistorasia IP44 Roiskevesisuojattu 16A

WiFi sähkömittari näyttää reaaliajassa pistorasiakytkimeen liitetyn laitteen hetkellisen ottotehon [W], verkon jännitteen [V] ja kumulatiivisen sähkönkulutuksen [kWh]. Laitteiden sähkönkulutuksen reaalaikaista seurantaa varten suunniteltu mittari soveltuu esim. ilmalämpöpumpun, hybrid sähköauton latauslaitteen, lämmistyslaitteiden tai pumppujen toiminnan seurantaan ja hälytyksiin. Sähkönkulutuksen seuranta edellyttää jatkuvan nettiyhteyden.

  • Mittarikytkin liitetään 2,4 GHz WiFi -verkon kautta suoraan nettiin
  • Laitteita voi ohjata ON-OFF kännykkä appilla ja aikaohjelmalla
  • Viikkokalenteri, voit määritellä kytkimelle useita aikaohjelmia
  • TIMER -toiminto kytkee sähköt OFF määrätyn ajan kuluttua
  • Roiskevesisuojattu IP44. Toimintalämpötila: -30 ~ +40 °C
  • Toimii ilmaisella Tuya Smart sovelluksiksella
  • Lataa Apple IOS ja Google Android kännykkä tai iPad app linkkien kautta
  • Jännite 220-240V AC 50Hz, Uusi malli jonka tehonkesto max 3680W / 16A

34,90

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Etäohjattava WiFi älypistorasia IP44 roiskevesisuojattu sähkömittari

WiFi Älypistorasia IP44 soveltuu yksittäisten sähkölaitteiden ohjaukseen ja sähkönkulutuksen mittaukseen. Pistorasiakytkin liitetään suoraan WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta. Ilmainen sovellus toimii kännykässä (Apple iOS ja Google Android App) ja se avulla voit ohjata ilmalämpöpumppua tai auton lämmityslaitetta. Kännykässä toimivasta Appista pystyt näkemään reaaliajassa tehonkulutuksen [W] ja jännitteen [V] sekä jakson sähkökulutuksen [kWh].

Sähkökatkon jälkeen tämä virtakytkin jää OFF -tilaan. Jos haluat käynnistää laitteen automaattisesti sähkökatkon jälkeen, kannattaa virtakytkin ajastaa kytketymään päälle (ON) useita kertoja päivässä.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää virtakytkimen myös muihin järjestelmiin. Myös ääniohjaus toimii Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta.

Tutustu myös Telldus ZNET älykoti järjestelmän aloituspakettiin. Telldus älykodilla automatisoit koko talon – Mittaat lämpötilat ja kosteudet, seuraat ovien kulkua ja pihaa, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopanelien sähköntuotannon reaaliajassa. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Älypistorasia IP44”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...