WiFi Virtakytkin DIN 3x 80A

, , , , , , , ,

Etäohjattava Viikkokello Virtakytkin DIN

WiFi virtakytkin DIN kiskoon on eWeLink ekosysteemin laitteiden kanssa yhteensopiva sähkökytkin. eWeLink sovelluksen avulla voit etäohjata ja ajastaa WiFi virtakytkimeen liitettyjä sähkölaitteita viikkokellon mukaan, sekä automatisoida niiden toimintaa anturien mittaustulosten perusteella.

  • DIN kiskoon asennettava virtakytkin liitetään suoraan WiFi -verkkoon
  • Ei tarvetta erilliselle älykoti ohjaimelle
  • Max virta 3x 80A, jännite AC 220-240V 50Hz
  • Virtakytkin ohjaa kolmea vaihetta yhdessä
  • eWeLink web palvelu ja ilmainen sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoissa

HUOM! Moni tämän tuotteen hankintaa pohtivista ymmärtää voimavirta sähkölaitteiden kytkennöistä riittävästi. Mikäli etsit ohjauslaitteista talosi lämmitysjärjestelmän ajastukseen tai pörssisähkö automatisointiin, niin ota pari valokuvaa ryhmäkeskuksesta ja laita ne WhatsApp chatin kautta OmaVahdin asiakaspalveluun. Samat ratkaisut toistuvat talosta toiseen, ja vartissa saat kokemukseen perustuvan arvion sopivista laitteista. Ehdotuksen kanssa on helppo aloittaa keskustelu paikallisen sähköasentajan kanssa.

139,90

3 varastossa

eWeLink sovelluksella etäohjattava langaton virtakytkin DIN kiskoon

WiFi virtakytkin DIN kiskoon soveltuu max 80A 3-vaihe (ja 1-vaihe) sähkökuormien etäohjaukseen ja ajastukseen ryhmä- ja alakeskuksissa. WiFi virtakytkintä hallitaan selaimella ja eWeLink sovelluksella. WiFi virtakytkin liitetään suoraan WiFi verkkoon, eli et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. Ilmainen sovellus toimii Apple iOS ja Google Android  kännyköissä.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin omalta koneelta.

eWeLink ekosysteemin laitteita valmistaa 70 eri laitevalmistajaa ja tunnetuin laitevalmistaja on Sonoff. Katso kaikki eWeLink ja Sonoff yhteensopivat tuotteet OmaVahdin verkkokaupasta.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Virtakytkin DIN 3x 80A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...