Lämpötilavalvonta Yritykselle

, , , , , ,

Lämpötilavalvonta Yritykselle

Jatkuva reaaliaikainen lämpötilavalvonta soveltuu yrityksen esim. kylmä-/viileävaraston, pakastealtaan ja ruoan tarjoiluvaunun automaattiseen lämpötilavalvontaan. Järjestelmä mittaa lämpötilaa 2-4min välein ja tekee tarvittaessa hälytyksen valvontakriteerin täyttyessä. Esimerkkejä hälytyksistä:

  • Tarjoiluvaunun ylilämpöhälytys
  • Pakastevaraston sulamisvaarahälytys
  • Ovi auki liian kauan hälytys
  • Jäätymisvaarahälytys

Lämpötilavalvonta on OmaVahdin Telldus laitteilla tuottama räätälöity ratkaisu. Hinta riippuu yrityksen tarpeeseen räätälöidyn  projektin koosta ja tarvittavista laitteista.

 

Lämpötilavalvonta Järjestelmä Yrityksenne Tarpeisiin Räätälöitynä

Lämpötilavalvonta soveltuu esimerkiksi:

  • Suurtalouskeittiöille
  • Ravintoloille ja kahviloille
  • Kaupoille ja kioskeille
  • Apteekeille

Lämpötilan omavalvonta mahdollistaa sulamisvaara ja ylilämpö hälytykset kännykkään, sekä historiatiedot ja graafisen näkymän toteutuneista lämpötiloista. Järjestelmä hälyttää välittömästi mikäli kriteeriksi asetettu tavoitelämpötila (=ylilämpö, liian lämmintä) saavutetaan. Järjestelmä lähettää hälytykset sovelluksen sisäisenä viestinä ja/tai tekstiviestinä kännykkään sekä sähköpostilla, ja tarvittaessa myös usealle henkilölle.

OmaVahdin valikoimissa on liki 20 erilaista etäluettavaa lämpömittaria. Lämpömittarien tarkkuus sekä lisäominaisuudet, kuten oven liiketunnistin, kulunvalvonta, vesivuoto- ja valoisuusmittaus sekä paristojen vaihtoväli (1-10v) riippuvat mittarista. Tunnemme mittarit ja osaamme valita järjestelmän tavoitteiden perusteella sopivat lämpömittarit kuhunkin kohteeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä OmaVahdin asiakaspalveluun. Kuuntelemme tarpeenne ja mietimme yhdessä siihen sopivan ratkaisun. 

Tuotteen hinta on ns. ”alkaen hinta” ja projektin kustannus riippuu toteutuksen laajuudesta. Järjestelmän vuosittainen käyttömaksu on laajuudesta riippun alkaen 49€.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lämpötilavalvonta Yritykselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...