Liiketunnistin 433 TUYA

,

TUYA Liiketunnistin 433

TUYA liiketunnistin älykoti järjestelmään – Hub 433 MHz

34,90

5 varastossa

Liiketunnistin 433 MHz TUYA Smart

Ratkaisun soveltuvuus

, ,

Yhteystekniikka

,

2 arviota tuotteelle Liiketunnistin 433 TUYA

 1. Kari Ågren

  Telldus aloituspaketin ja muutaman lisämittarin avulla saimme järkeistettyä tyhjilleen jääneen ”mummonmökin” lämmityskulut Joutsassa. Mummon asuessa talossa kului ~3000 litraa polttoöljyä vuodessa ja suurin osa tuosta lämmitykseen.

  Telldusin lämpötila- ja kosteusmittauksen avulla päädyimme laskemaan talon sisätilojen lämmön +12C asteeseen. Sisäilman kosteus ei noussut aiemmasta, mutta talven 2018-2019 aikana öljyä kului ainoastaan ~1000 litraa. Ensimmäisen talven aikana öljyä säästyi noin 2000€ arvosta, ja Telldus laitteisto maksoi itsensa takaisin jo ensimmäisen kahden käyttökuukauden aikana.

  Telldus kännykkä appi on näppärä. Tarkastan sen avulla talojen lämpötilat aina aamuisin, ja appi myös valvoo lämpötiloja ja varoittaa jäätymisvaarasta (+8C). Useisiin talon oviin on asennettu magneettikytkimiä kulunvalvontaan varten ja kulkuväylille liiketunnistimia. Näin saamme tiedon kännykkään ja sähköpostiin myös asiattomista kulkijoista.

  Kari Ågren, Vaajakoski

 2. Joel Joutjärvi

  Käytän Telldus ZNET älykoti ohjainta Ylläksen huvilan lämpötilan ja kosteuden etäseurantaan. Lisäksi älykoti järjestelmään on liitetty Z-Wave yhteydellä Fibaro palovaroitin ja häkävarointin. sekä Aeotec liiketunnistin ja lämpömittari. Laittoiston avulla tiedän heti milloin vuokralaiset saapuvat ja poistuvat huvilalta, joten loppusiivous voidaan aloittaa jo ennen klo 12. Ja jos vuokralaisilla on ongelmia takan sytyttämisessä, niin siitäkin tulee hälytykset suoraan kännykkään.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...