TUYA Virtakytkin DIN 3*16A

, , , , , , , , , ,

WiFi Virtakytkin 1-4P DIN + Johdonsuoja

WiFi virtakytkin + johdonsuoja on DIN kiskoon asennettava TUYA Smart ekosysteemin laitteiden kanssa yhteensopiva 1-4 kanavainen virtakytkin, sekä automaattisulake valitulle 16-100A laukaisuvirralle. Laitteen virtakytkin ominaisuuden avulla voit etäohjata, ajastaa ja automatisoida sähkölaitteiden toimintaa TUYA Smart Life sovelluksella. Yhdistetty johdonsuoja mahdollistaa asennuksen nykyisten johdonsuojien tilalle ahtaissa ryhmäkeskuksissa.

  • Automaattisulake 16-100A DIN kiskoon ja TUYA WiFi virtakytkin
  • Virtakytkin mallit 3P 16A, 20A, 25A ja 32A sekä 4P 16A, 20A, 25A ja 63A heti toimitukseen
  • Vaihtoehdot 1-4P ja johdonsuojan laukaisuvirrat 16-100A – Toimitusaika 4-8 vko
  • Johdonsuojan kaikkia virtakytkimiä (N+3*L) ohjataan yhdessä
  • Jännite AC 220-240V 50Hz
  • Ilmainen TUYA Smart sovellus Apple ja Google Play sovelluskaupoista

Tiesitkö? TUYA Smart järjestelmään voi liittää myös WiFi sähkömittari, jonka mittaaman tiedon perusteella voidaan ohjata sähkönkulutusta esim. aurinkovoimalan tuotannon perusteella.

134,90

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

TUYA WiFi virtakytkin 1-4P DIN-kiskoon ja johdonsuoja 16-100A laukaisuvirralla

TUYA virtakytkin asennetaan ryhmäkeskuksen DIN kiskoon, ja se soveltuu esim. 3-vaihe sähkökuormien etäohjaukseen ja ajastukseen. Tämän laitteen erikoisuutena on siihen yhdistetty johdonsuoja automaattisulake laukaisuvirroille 16-100A. CNC Electric laitevalmistajan valikoimasta löytyy useita malleja 1-4 johdolle (1-4Poles, N+L1+L2+L3) ja johdonsuojan laukaisuvirroille 16-100A. Varastotuotteina heti toimitukseen 3Poles 16A, 20A, 25A ja 32A sekä 4P 16A, 20A, 25A ja 63A mallit. Katso laitevalmistajan nettisivuilta lisää vaihtoehtoja.

Jos mietit valintaan 3P ja 4P laitemallien välillä, niin 4P mallissa N-johdon voi ”ohikytkeä” suoraan sähkölaitteelle, kunhan N-johto on kytketty myös tämän laitteen virransyöttöön. Virtakytkin ei tällöin katko N-johdon johtoa. 4P laite on yhden johdonsuojapaikan kookkaampi, mutta hinta on sama kuin 3P mallilla. 4P virtakytkimiä on heti saatavilla useilla eri sulakkeen laukaisuvirroilla.

Johdonsuoja virtakytkintä hallitaan TUYA Smart sovelluksella ja se liitetään suoraan WiFi verkkoon, eli et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. Ilmainen sovellus toimii Apple iOS ja Google Android  kännyköissä.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin omalta koneelta.

TUYA Smart Life ekosysteemin laitteita valmistaa 8000+ eri laitevalmistajaa ja Suomessa niitä myydään mm. tuotemerkeillä Airam, Schneider Wiser, Philips, LIDL, TOMZN, Woox, OXT, Gosund ja BlitzWolf. Tässä vain muutama esimerkki tuotemerkeistä.

Ratkaisun soveltuvuus

,

Yhteystekniikka

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUYA Virtakytkin DIN 3*16A”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...