WiFi Reititin Huawei 4G

,

Älykoti laitteisto ja Huawei 4G WiFi valmiiksi konffattuna

Älykoti laitteiden konffaus onnistuu OmaVahdin asiantuntijoilta nopeasti ja helposti. Konffauspalvelu sisältää seuraavat palvelut ja laitteet:

  • Omavahti älykoti laitteiston konffaus asiakkaan toiveiden mukaan
  • Huawei 4G reititin WiFi toimivuus on tarkastettu
  • 4G reitittimen WiFi ja muiden asetusten konffaus

OmaVahti antaa kaikille laitteille normaalin 12kk vaihtotakuun.

99,90

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Älykoti järjestelmä ja Huawei 4G reititin WiFi valmiiksi konffattuna

Älykoti laitteiden konffaus onnistuu OmaVahdin asiantuntijoilta nopeasti ja helposti. Käytämme kaikkia myymiämme tuotteita omissa kohteissamme ja olemme käyttöönottaneet satoja älykoti järjestelmiä. Homma hoituu helposti ja nopeasti kiinteään hintaan, ja myös jälkeenpäin etänä tehtävät muutostyöt järjestelmän toimintoihin kuuluvat hintaan.

Konffauspalvelu sisältää seuraavat palvelut ja laitteet:

  • Omavahti älykoti laitteiston konffaus asiakkaan toiveiden mukaan
  • Huawei 4G reititin WiFi
  • 4G reitittimen WiFi ja muiden asetusten konffaus

Käyttöönottopalvelu sisältää 2-4 vuoden ikäisen toimivuustarkastetun ja valmiiksi konffatun Huawei 4G WiFi reitittimen. Mökkipaikkakunnalla ei aina ole valmiina uusinta 5G tekniikkaa, ja edellisen sukupolven 4G laite riittää nopeuden puolesta hyvin älykoti käyttöön. Lisäät vain SIM-kortin reitittimeen ja järjestelmä on käyttövalmis.

OmaVahti antaa kaikille laitteille normaalin 12kk vaihtotakuun. Kun kerrot käyttöpaikan, niin tutkimme kuuluvuuskartat ja suosittelemme osoitetiedon perusteella kuuluvuudeltaan parasta 4G verkkoa. Laitenetti S liittymät maksavat kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla 2-5 €/kk. Kysy lisää!

Tutustu TUYA Smart älylaitteisiin ja niillä rakennat koko talon kattavan älykoti järjestelmän vaiheittain – Mittaa ilmankosteus ja lämpötila, seuraa kulkua ovista ja pihaa, sekä mittaat talon sähkönkulutuksen ja aurinkopaneelien sähköntuotannon reaaliajassa. OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien kautta voit tutustua älykoti ohjaimen ominaisuuksiin kotona.

Yhteystekniikka

, ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi Reititin Huawei 4G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...