Älykoti Smappee – Sähkönkulutusmittaus ja ohjaus , , ,

Kuinka ollakaan – löysit verkkokauppamme eniten myydyn tuotteen! Lue lisää alta, katso VIDEO ja ota rohkeasti yhteys OmaVahdin asiantuntijoihin. Autamme mieluusti projektissasi!

Smappee Älykoti järjestelmä tunnistaa verkossa olevat sähkölaitteet, mittaa niiden kulutuksen ja raportoi tapahtumat reaaliajassa kännykkä sovelluksessa. Järjestelmä ohjaa valot ja pistorasiat, ja sen avulla voit automatisoida laitteiden päälle ja pois kytkemisiä esim. aikataulun, kotiin lähetymisen/poistumisen tai lämpötilan/valoisuuden perusteella.

Smappee järjestelmän tekoäly tunnistaa kotisi sähkölaitteiden käytön niiden sähköisen kulutusprofiilin ns. “sormenjäljen” perusteella, jonka jälkeen voi nimetä laitteet. Voit tarkistaa kätevästi kännykkä sovelluksella mitkä laitteet ovat käytössä, tai varmistaa etänä ettei esim. silitysrauta tai kahvinkeitin ole jäänyt päälle.

Smappeen on yhteensopiva IFTTT.com palvelun kanssa, joten sen kautta voit integroida älykoti järjestelmään yli 300 laitetoimittajan vempeleitä.  Järjestemän laajempi Solar -versio mahdollistaa myös aurinkopanelien tuotannon seurannan reaaliajassa.

275,00

Älykoti ja sähkön hinta mietityttää erityisesti omakotitalossa asuvia. Smappee on älykoti järjestelmä, jonka vahvuuksia on sähkönkulutusmittaus,, valaistuksen ja pistorasioiden ohjaus sekä integroituminen yli 300 muun toimittajan järjestelmiin IFTTT .com palvelun kautta.

Sähkön hinta ja kulutusmittaus tapahtuu reaaliaikaisesti ja Smappee järjestelmä näyttää kulutuksen reaaliajassa kätevästi taulutietokoneen tai puhelimen sovelluksessa. Graafinen käyttöliittymä havainnollistaa kotisi sähkökulutusta auttaa sinua löytämään energiasyöpöt laitteet ja toimintatavat. Käyttäjät ovat saaneet järjestelmän avulla 15-20% säästön sähkölaskuun.

Smappee Solar mittaa myös aurinkopanelien tuotannon ja on kätevä apu tuntihinnoitellun pörssisähkön käyttäjälle. Smappee Solar on käytössä mm. Apulanta bändin café & museossa Lahden Hennalassa. Videolla Toni Wirtanen esittelee Apulandia projektia sekä aurinkopaneeli ja Smappee järjestelmää (0:54 eteenpäin). Apulandiassa pääset tutustumaan Smappee demoon kahvin ja bändin historiikin lomassa.

Designed & manufactured with ♥ in Europe

Material

Plastic

Arviot

  1. Jaakko K

    Mittaa kodin sähkökulutuksen ja näyttää se reaaliajassa (ehkä 10s viivästettynä) kännykkä appissa. Tällä näkee hyvin miten lomamökissä kuluu sähköä ja voin varmistua että lämmitys toimii.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...