Ilmalämpöpumpun Hallinta

, , , , , , ,

Ilmalämpöpumpun Etähallinta

Huvilan ilmalämpöpumpun etähallinta onnistuu kotoa kännykällä. Liitä BroadLink RM3 mini etäkaukosäädin huvilan WiFi verkkoon, ja opeta ilmalämpöpumpun kaukosäätimen tärkeimmät näppäimet LÄMPÖ +1°C ja -1°C. Tämän jälkeen ilmalämpöpumpun tavoitelämpötilan säätö onnistuu etänä kännykällä.

  • Lataa sovellus kännykkään ja liitä etäkaukosäädin huvilan WiFi -verkkoon
  • Voit opettaa useita kaukosäätimiä ja näppäimiä, jonka jälkeen voit ohjata näitä laitteita etänä kännykkä sovelluksella
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä sovellus linkkien kautta tai laitepaketissa olevalla QR-koodilla
  • BroadLink etäkaukosäätimen konffaus valmiiksi haluttuun WiFi verkkoon +30€

69,90

11 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Huvilan ilmalämpöpumpun etähallinta kännykällä

BroadLink IR yleiskaukosäädin soveltuu kodin, mökin tai huvilan ilmalämpöpumpun etäohjaus laitteeksi. IR yleiskaukosäädin liitetään WiFi -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykoti ohjainta. BroadLink sovellus toimii kännykässä ja tabletissa.

Yleiskäyttöinen etäkaukosäädin sisältää tuhansien laitteiden koodit ja tarvittaessa myös oppii uusien infrapuna (IR) kaukosäätimien (esim. ilmalämpöpumppu, TV, Sound Bar, lämmön talteenottolaite) tärkeät näppäintoiminnot. Laitat etäkaukosäätimen opetustilaan, valitset sopivan muistipaikan ja painat opetettavan kaukosäätimen näppäintä muutaman sekunnin ajan. Katso YouTube video laitteen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Etäkaukosäätimen voi liittää muihin järjestelmiin IFTTT.com palvelun kautta, ja lisäksi laitetta voi ohjata Amazon Alexa ja Google Assistant puheohjaus palveluiden avulla.

OmaVahdin rakentamien demojärjestelmien avulla voit tutustua älykoti järjestelmien ominaisuuksiin rauhassa kotona ennen ostopäätöstä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ilmalämpöpumpun Hallinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...