Turvapuhelin GSM Ranneke

,

Turvapuhelin GSM Ranneke

Turvapuhelin 2G GSM ranneke mallin on korvannut uusi 4G Turvapuhelin ranneke.

2G Turvapuhelin mahdollistaa kaiutinpuhelun läheisille SOS napin painalluksella. Soittoringissä voi olla kolme puhelinnumeroa, ja samalla painalluksella turvaranneke lähettää tekstiviestinä seniorin sijainnin Google Maps linkkinä.

Turvapuhelin antaa mielenrauhaa läheisille. Turvaranneke on aina lähellä ja sillä on helppo soittaa. Seniorille soittaminen ja puheluun vastaaminen vihreää luuria painamalla on helppoa. Turvapuhelin auttaa senioria arjessa ja mahdollistaa itsenäisen elämän jatkamisen omassa kodissa

 • GSM matkapuhelin, SOS kutsupainike ja GPS paikannuslaite
 • Määrittele turvapuhelimeen kolmen läheisen puhelinnumero
 • SOS painallus soittaa lähipiirin numeroihin kahdesti kunnes läheinen vastaa
 • Samalla turvapuhelin lähettää kaikille tekstiviestinä Google Maps karttalinkin
 • Saapuvaan puheluun vastataan painamalla turvapuhelimen vihreää nappia
 • Aluerajavalvonta (GEO Fence 200m-2km) soittaa läheiselle muistisairaan poistuessa alueelta
 • Akku kestää 2-3 päivää. Akun alhaisen 10% varauksen hälytys valitulle käyttäjälle
 • Paikannustiheys 1min, 10min tai 1h – Voidaan valita etänä appista
 • Musta silikoniranneke, roiskevesisuojattu
 • Vastaaja voi olla käytössä ainoastaan lähipiirin kolmannessa numerossa, koska soittokierros pysähtyy vastaajapalveluun.

Klikkaa vasemalla olevat kuvat suureksi ja lue myös kuvatekstit. Niissä on kerrottu ominaisuuksista tarkasti. OmaVahdin asiakaspalvelu neuvoo mieluusti alkuun, avaa rohkeasti WhatsApp Chat yhteys ja kerro lisää teidän seniorin tarpeesta. Onko muistisairautta, tai pelkäät että kaatuu lenkillä eikä pääse pystyyn? Avaa Chat niin vinkkaamme sopivan tuotteen, tai tutustu blogissa turvapuhelimien ominaisuuksiin!

229,90

1 varastossa

Turvapuhelin GSM Ranneke – SOS Kutsupainike ja GPS Paikannin

Turvapuhelin GSM Ranneke – Käyttöohje

Turvapuhelin ranneke on kätevä apuväline seniorin ja läheisten väliseen viestintään. Puhelun soitto onnistuu helposti, ja se antaa mielenrauhaa läheisille. Valmiustilassa turvapuhelimen SOS napin alapuolella vilkkuu punainen LED noin 10s välein.

 1. Paina viiden sekunnin ajan turvapuhelimen punaista SOS nappia – Avaa puhelun lähipiirin jäsenille tärkeysjärjestyksessä. Lopuksi lyhyt painallus katkaiseen puhelun.
 2. Paina viiden sekunnin ajan vihreästä napista – Lähettää ääniviestin lähipiirin jäsenille kännykkäsovellukseen
 3. Kolme pikaista painallusta punaisesta SOS napista – Aloittaa pulssin ja verenpaineen mittauksen. Mittauksen aikana turvapuhelimen pohjassa oleva vihreä LED vilkkuu.
 4. Lyhyt painallus punaisesta SOS napista – Kertoo kellonajan englanniksi.

Selvitetään teidän tilanteeseen soveltuva turvapuhelin todellisen tarpeen pohjalta, vaihtoehtoja on useita.

Vanhuksen turvapuhelin sisältää myös GPS paikannusominaisuuden, joka on ehdoton apuväline omassa kodissaan asuvan muistisairaan turvaksi. YLEn uutinen kertoo ”Kymmeniä suomalaisia katoaa läheisiltään joka päivä”. Katso myös Wikipedia artikkeli turvapuhelimiin liittyen.

Tutustu SenioriVahti järjestelmän itsenäistä elämää helpottaviin laitteisiin nettisivuillamme

Valinnan helpottamiseksi asiakaspalvelumme auttaa mieluusti. Avaa WhatsApp chat sivun oikeasta alareunasta!

Senior Smart SOS Bracelet

A reliable assistant for anyone who looks after elderly relatives and cares about their health! This smart band will help you to monitor their location and check their heart rate. It offers convenient telephone communication at the touch of a button, which is simple for a person at any age. The owner of the smart band can easily send you voice messages. Besides, you can turn on several notifications, such as crossing a security zone (GEO Fence) or low battery. You can set an alarm, use callback and listening modes.

SOS Bracelet Positioning Accuracy

GPS positioning accuracy:10-50m (open sky)
WIFI positioning accuracy:100-500m(Under WIFI range)
LBS positioning accuracy : 500~1000m
GPS is only can used for outdoor, the GPS positioning will automatically change to LBS/WiFi positioning in indoor used.

Discreet control – Care for your loved ones made simple and convenient!

keywords elderly sos bracelet smart band turvapuhelin add secure palvelukeskus helsinki stella esperi mehiläinen huolenpito helena turvapuhelin

2 arviota tuotteelle Turvapuhelin GSM Ranneke

 1. Liisa A, Jalasjärvi

  Käteen laadukkaalta tuntuva turvaranneke. Jos mummalla on hätää niin punaisen SOS napin painalluksella turvapuhelin soittaa minulla ja kahdelle veljelleni. Kertaalleen olemme etsineet mummaa viranomaisten avustuksella, joten otimme käyttöön myös alueraja 1km hälytyksen kodin ympärille.
  Liisa A, Jalasjärvi

 2. Matti K. Pori

  Ostin GSM turvapuhelimen isälleni. Turvapuhelin toimii kuten pitääkin, eli lyhyen SOS napin painalluksen jälkeen turvapuhelin soittaa ensin minulle ja sen jälkeen muille sisaruksille. Turvaranneke lähettää myös tekstiviestin, jossa on rannekkeen sijainti linkkinä Google Maps kartalla. Turvaranneke toimii normaalin GSM kaiutinpuhelimen tapaan ja siihen voi myös soittaa, jos isä ei vastaa tavalliseen puhelimeen. Turvapuhelimen antaa mielenrauhaa, sen avulla isä on helposti tavoitettavissa.

  Matti K. Pori

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...