Rullaverhonkytkin WiFI TUYA

, , , ,

Rullaverhonkytkin WiFI

WiFi älykytkin soveltuu mallista riippuen rullaverhon etäohjauksen ja ajastuksen kännykällä, ja mahdollistaa valojen ohjauksen myös perinteisesti valokatkaisijasta. Pienikokoinen älykytkin liitetään WiFi verkkoon ja asennetaan kytkentärasiaan vanhan valokytkimen taakse.

  • Älykytkimen viikkokalenteriin voi määritellä useita aikaohjelmia
  • Lataa ilmainen Apple IOS ja Google Android kännykkä App linkkien kautta
  • Virtakytkin liitetään WiFi -verkon kautta nettiin eli et tarvitse älykoti ohjainta (hub)
  • Jännite AC 220-240V / 50Hz, IP20 sisäkäyttöön

Katso YouTube videolta ohje laitteen käyttönottoon.

45,00

1 varastossa

Rullaverhokytkin WiFi – TUYA Roller Markiisikytkin

Pienikokoinen WiFi älykytkin mini mahtuu kytkentärasiaan valokytkimen alle ja se soveltuu 1-2 valaisinryhmän ohjaukseen perinteisesti keinukytkimellä ja etänä kännykällä. Älykytkin liitetään suoraan langattomaan WLAN -verkkoon, joten et tarvitse erillistä älykotiohjainta (hub, gateway). Ilmainen Tuya Smart Life sovellus toimii kännykässä ja tabletissa (Apple iOS ja Google Android).

Äkytkimen paritus WiFi -verkkoon on ohje alkaa videon 4:09 kohdalla. Lyhyesti kerrottuna virtakytkimen saa paritustilaan kääntämällä johdonsuojaa nopeasti 5x ON-OFF-ON-OFF-ON, jonka jälkeen kytkimestä alkaa kuulumaan jatkuva nopea piip-piip-piip ääni noin 2min ajan. Mikäli teit tuon ON-OFF-ON-OFF-ON liian hitaasti, niin kuuluu hidas piip-piip-piip. WiFi verkko nimeltä Smart-Life-xxx ilmestyy näkyviin, mutta paritus ei onnistu.

IFTTT.com palvelun kautta voit liittää älykytkimen myös muihin järjestelmiin. Amazon Alexa ja Google Assistant järjestelmien kautta voit aktivoida ääniohjauksen. Tutustu OmaVahdin demojärjestelmiin ja testaa Tuya Smart älykotijärjestelmän toimintaa etänä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rullaverhonkytkin WiFI TUYA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...